Канал «Україна» розпочав зйомки новорічного мюзиклу «Аліса в Країні чудес»

Канал «Україна» розпочав зйомки новорічного мюзиклу «Аліса в Країні чудес»

21 Жовтня 2014
6099
21 Жовтня 2014
14:43

Канал «Україна» розпочав зйомки новорічного мюзиклу «Аліса в Країні чудес»

6099
Канал «Україна» розпочав зйомки новорічного мюзиклу «Аліса в Країні чудес»
Канал «Україна» розпочав зйомки новорічного мюзиклу «Аліса в Країні чудес»

Креативний продюсер і режисер Максим Паперник розпочав на замовлення телеканалу «Україна» зйомки мюзиклу за авторською адаптацією казки Льюїса Керролла «Аліса в Країні чудес». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Стали відомі імена артистів, які виконують головні чоловічі ролі в новорічному мюзиклі. Вживатися в роль Кролика доведеться співаку і шоумену Потапу, співак і телеведучий Олександр Кривошапко з'явиться у стрічці в образі Божевільного Капелюшника. Шоумен і телеведучий Дмитро Коляденко виконає роль Чеширського кота.

 

За словами головного режисера мюзиклу Максима Паперника, кастинг акторів проводився за двома принципами - або повного співпадання сценічного іміджу артиста та персонажу, або повної протилежності. «З одного боку, запрошуючи артистів в мюзикл, мені не хотілося, щоб вони «ламали себе». Але з іншого - не завжди можна досягти 100%-ого попадання, тоді ми керуємось іншим принципом - протилежності, іноді епатуючи та проводячи творчий експеримент. Знаєте, що мені подобається?! Коли я спілкуюся з артистами, і вони питають: «А хто, наприклад, грає Капелюшника?». «Саша Кривошапко!». «О! Точно, він такий тусовщик, він навіть так в житті розмовляє. А хто Чеширський кіт?». «Коляденко». «О! А схожий же. Ось це цікаво подивитися». Упевнений, що і глядачам буде цікаво», - розповів Максим Паперник.

 

Телеканал повідомляє, що прем'єра мюзиклу відбудеться 31 грудня. 

 

Нагадаємо, мюзикл «Аліса в Країні чудес» - це вже другий новорічний продукт власного виробництва телеканалу «Україна». Влічтку закінчилися зйомки новорічної чотирьохсерійної комедії «Ковзани для чемпіонки». Прем'єра стрічки відбудеться в переддень Нового року на каналі «Україна». Режисером серіалу «Ковзани для чемпіонки» став також Максим Паперник, який вже співпрацював з каналом «Україна» у комедії «Копи з Перетопа».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6099
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду