detector.media
21.10.2014 14:43
Канал «Україна» розпочав зйомки новорічного мюзиклу «Аліса в Країні чудес»
Канал «Україна» розпочав зйомки новорічного мюзиклу «Аліса в Країні чудес»

Креативний продюсер і режисер Максим Паперник розпочав на замовлення телеканалу «Україна» зйомки мюзиклу за авторською адаптацією казки Льюїса Керролла «Аліса в Країні чудес». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Стали відомі імена артистів, які виконують головні чоловічі ролі в новорічному мюзиклі. Вживатися в роль Кролика доведеться співаку і шоумену Потапу, співак і телеведучий Олександр Кривошапко з'явиться у стрічці в образі Божевільного Капелюшника. Шоумен і телеведучий Дмитро Коляденко виконає роль Чеширського кота.

 

За словами головного режисера мюзиклу Максима Паперника, кастинг акторів проводився за двома принципами - або повного співпадання сценічного іміджу артиста та персонажу, або повної протилежності. «З одного боку, запрошуючи артистів в мюзикл, мені не хотілося, щоб вони «ламали себе». Але з іншого - не завжди можна досягти 100%-ого попадання, тоді ми керуємось іншим принципом - протилежності, іноді епатуючи та проводячи творчий експеримент. Знаєте, що мені подобається?! Коли я спілкуюся з артистами, і вони питають: «А хто, наприклад, грає Капелюшника?». «Саша Кривошапко!». «О! Точно, він такий тусовщик, він навіть так в житті розмовляє. А хто Чеширський кіт?». «Коляденко». «О! А схожий же. Ось це цікаво подивитися». Упевнений, що і глядачам буде цікаво», - розповів Максим Паперник.

 

Телеканал повідомляє, що прем'єра мюзиклу відбудеться 31 грудня. 

 

Нагадаємо, мюзикл «Аліса в Країні чудес» - це вже другий новорічний продукт власного виробництва телеканалу «Україна». Влічтку закінчилися зйомки новорічної чотирьохсерійної комедії «Ковзани для чемпіонки». Прем'єра стрічки відбудеться в переддень Нового року на каналі «Україна». Режисером серіалу «Ковзани для чемпіонки» став також Максим Паперник, який вже співпрацював з каналом «Україна» у комедії «Копи з Перетопа».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY