Телекорпорація CBS запускає в США сервіс передплатного контенту на вимогу

Телекорпорація CBS запускає в США сервіс передплатного контенту на вимогу

17 Жовтня 2014
2421
17 Жовтня 2014
17:06

Телекорпорація CBS запускає в США сервіс передплатного контенту на вимогу

2421
Телекорпорація CBS запускає в США сервіс передплатного контенту на вимогу
Телекорпорація CBS запускає в США сервіс передплатного контенту на вимогу

Американська телерадіомережа CBS запускає сервіс із передплати контенту на вимогу. Про це повідомляє видання Variety.

 

Завдяки новому сервісу споживачам будуть доступні телепрограми, а також архівні випуски таких телепродуктів як «Зоряний шлях», «Ура», «Твін Пікс» чи «CSI: Маямі». Це тисячі епізодів із актуальних телепрограм CBS, «класика жанру» з бібліотеки корпорації й контент локальних американських телеканалів.

 

При цьому закритими для користувачів сервісу залишаться, наприклад,  футбольні трансляції CBS.

 

 

Нова послуга отримала назву CBS All Access. Її вартість складе 5,99 доларів на місяць. Від 16 жовтня вона доступна на CBS.com і на мобільних пристроях через спеціальний додаток CBS.App. 

 

Як розраховує президент CBS Interactive Джим Лензон, у першу чергу послугою зацікавляться користувачі сайтів CBS Interactive. Їхня загальна щомісячна аудиторія складає понад 280 мільйонів осіб.

 

Раніше CBS відмовилася від участі в відеострімінговому проекті Hulu, ініційованим WaltDisney, 21st Century Fox and Comcast. Тоді керівництво корпорації вирішило, що на етапі, коли звички телеглядачів щодо вибору контенту лише починають змінюватися, вдаватися до радикальних нововведень не варто. Натомість вони зацікавилися сервісом «не потокового відео», яким і є CBS All Access.

 

Hulu.com - сервіс передплати, який завдяки залученню рекламодавців відкриває для телеглядачів на території США доступ до  потокового відео телешоу, фільмім, трейлерів, залаштункових зйомок та інших продуктів таких телекомпаній, як NBC, Fox, ABC, TBS та інших.

 

Відео надається у в Flash-форматі, а також у 288p, 360p, 480p чи в 720p, 1080p HD. На Hulu також доступні сервіси, розроблені із залученням соцмереж та інтернет-ресурсів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2421
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду