Юлія Трибушна перейшла з UMH Digital в StarLight Digital Sales

Юлія Трибушна перейшла з UMH Digital в StarLight Digital Sales

17 Жовтня 2014
3738
17 Жовтня 2014
15:02

Юлія Трибушна перейшла з UMH Digital в StarLight Digital Sales

3738
Юлія Трибушна перейшла з UMH Digital в StarLight Digital Sales
Юлія Трибушна перейшла з UMH Digital в StarLight Digital Sales

Із 27 жовтня Юлія Трибушна, яка працювала директором цифрового сейлз-хаусу Digi Media (холдинг UMH Group), приступає до обов'язків директора з розвитку бізнесу цифрового сейлз-хаусу StarLight Digital Sales холдингу StarLightMedia. Про це повідомляє прес-служба StarLightMedia.

 

На новому місці роботи пані Трибушна відповідатиме за роботу з рекламодавцями і майданчиками, нарощування охоплення і частки сейлз-хаусу на ринку за рахунок впровадження нових форматів реклами, інноваційних для українського інтернет-ринку продуктів, зокрема, продаж мобільної та Smart TV аудиторії, а також укладення контрактів з новими, великими майданчиками.

 

Директор StarLight Digital Sales Світлана Могилевська, каже, що мета компанії - у 2015 році увійти до топ-3 українських інтернет-сейлз-хаусів за доходами. «Для цього ми підсилюємо команду найкращими людьми», - сказала вона, назвавши пані Трибушну одним з найбільш досвідчених та успішних топ-менеджерів українського інтернету.

 

«Ми збережемо акцент на високотехнологічних рішеннях на стику телебачення та інтернету, так затребуваних рекламодавцями, що дозволяють купити аудиторію телевізійних проектів в інтернеті на додачу до основної телеаудиторії, - розповіла Юлія Трибушна про плани сейлз-хаусу. - Створення масштабних спецпроектів, залучення онлайн-глядача, персоналізація реклами, органічна інтеграція брендів у багатий контент медіагрупи та її партнерів, а також залучення до співпраці найбільших майданчиків уанету - вирішення цих першочергових завдань дозволить нам запропонувати клієнтам ефективні рішення їх маркетингових завдань».

 

До жовтня Юлія Трибушна працювала на посаді комерційного директора інтернет-холдингу UMH Digital, що входить до складу UMH Group, керувала сейлз-хаусом Digi Media. До цього була директором з продажу інтернет-ресурсів KP Media (нині входить до складу UMH Group). У галузі медіареклами працює понад 10 років.

 

StarLight Digital Sales - цифровий сейлз-хауз, що продає рекламу на сайтах холдингу StarLightMedia (сайти телеканалів СТБ, ICTV, Новий, М1, М2, QTV, сайт Smachno.ua) і на низці партнерських сайтів (podrobnosti.ua, inter.ua, ntn.ua, k1.ua , medobzor.net, turystam.in.ua, ukranews.com, svidok.ua, 24tv.ua, football24.ua, luxtv.ua, zaxid.net, lux.fm, komarovskiy.net).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3738
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду