detector.media
17.10.2014 15:02
Юлія Трибушна перейшла з UMH Digital в StarLight Digital Sales
Юлія Трибушна перейшла з UMH Digital в StarLight Digital Sales

Із 27 жовтня Юлія Трибушна, яка працювала директором цифрового сейлз-хаусу Digi Media (холдинг UMH Group), приступає до обов'язків директора з розвитку бізнесу цифрового сейлз-хаусу StarLight Digital Sales холдингу StarLightMedia. Про це повідомляє прес-служба StarLightMedia.

 

На новому місці роботи пані Трибушна відповідатиме за роботу з рекламодавцями і майданчиками, нарощування охоплення і частки сейлз-хаусу на ринку за рахунок впровадження нових форматів реклами, інноваційних для українського інтернет-ринку продуктів, зокрема, продаж мобільної та Smart TV аудиторії, а також укладення контрактів з новими, великими майданчиками.

 

Директор StarLight Digital Sales Світлана Могилевська, каже, що мета компанії - у 2015 році увійти до топ-3 українських інтернет-сейлз-хаусів за доходами. «Для цього ми підсилюємо команду найкращими людьми», - сказала вона, назвавши пані Трибушну одним з найбільш досвідчених та успішних топ-менеджерів українського інтернету.

 

«Ми збережемо акцент на високотехнологічних рішеннях на стику телебачення та інтернету, так затребуваних рекламодавцями, що дозволяють купити аудиторію телевізійних проектів в інтернеті на додачу до основної телеаудиторії, - розповіла Юлія Трибушна про плани сейлз-хаусу. - Створення масштабних спецпроектів, залучення онлайн-глядача, персоналізація реклами, органічна інтеграція брендів у багатий контент медіагрупи та її партнерів, а також залучення до співпраці найбільших майданчиків уанету - вирішення цих першочергових завдань дозволить нам запропонувати клієнтам ефективні рішення їх маркетингових завдань».

 

До жовтня Юлія Трибушна працювала на посаді комерційного директора інтернет-холдингу UMH Digital, що входить до складу UMH Group, керувала сейлз-хаусом Digi Media. До цього була директором з продажу інтернет-ресурсів KP Media (нині входить до складу UMH Group). У галузі медіареклами працює понад 10 років.

 

StarLight Digital Sales - цифровий сейлз-хауз, що продає рекламу на сайтах холдингу StarLightMedia (сайти телеканалів СТБ, ICTV, Новий, М1, М2, QTV, сайт Smachno.ua) і на низці партнерських сайтів (podrobnosti.ua, inter.ua, ntn.ua, k1.ua , medobzor.net, turystam.in.ua, ukranews.com, svidok.ua, 24tv.ua, football24.ua, luxtv.ua, zaxid.net, lux.fm, komarovskiy.net).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY