В інтернет-видання «Гордон» з’явилась англомовна версія

В інтернет-видання «Гордон» з’явилась англомовна версія

16 Жовтня 2014
3187
16 Жовтня 2014
15:31

В інтернет-видання «Гордон» з’явилась англомовна версія

3187
В інтернет-видання «Гордон» з’явилась англомовна версія
В інтернет-видання «Гордон» з’явилась англомовна версія

15 жовтня суспільно-політичне інтернет-видання «Гордон»запустило  англомовну версію за адресою english.gordonua.com. Про це повідомляє редакція видання.

 

Англомовна версія сайту «Гордон» розрахована на іноземних журналістів, представників дипломатичних місій і міжнародних організацій, бізнесменів, а також широке коло читачів, які цікавляться, пов'язані, працюють або просто стежать за подіями і перетвореннями в Україні.

 

Спеціально для англомовних читачів видання публікуватиме переклади ексклюзивних коментарів і аналіз ситуації від політиків, політологів та аналітиків, громадських діячів та експертів в різних сферах політико-економічного та культурного життя України. Основна увага приділятиметься українсько-російським відносинам і військового протистояння на східних кордонах країни.

 

Також доступний мобільний сайт англійською мовою me.gordonua.com.

 

«Зустрічаючись із західними колегами і дипломатами, я часто чую їх прохання мати постійний доступ до актуальної та об'єктивної інфокартини про Україну англійською мовою. Зараз запит на інформацію про нашу країну в світі за зрозумілих причин зріс в рази. Ми вирішили, що повну і правдиву інформацію про нас повинні отримувати якомога більше іноземців на їх мові, тому відкриваємо англомовну версію "Гордон". Сьогодні це принципове питання - питання не тільки іміджу України, але і її безпеки. Поки в нашому розділі будуть з'являтися тільки найцікавіші, найважливіші ексклюзиви, аналітика, інтерв'ю та коментарі. Але з часом ми плануємо зробити повну англомовну версію сайту», - сказала головний редактор видання Алеся Бацман.

 

Суспільно-політичне видання «Гордон» було створено 30 листопада 2013 року.

 

Нагадаємо, головний редактор видання «Бульвар Гордона» і депутат Київради Дмитро Гордон зареєстрований кандидатом в народні депутати в одномандатному виборчому окрузі №220, висунутий шляхом само висування до Верховної Ради.

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3187
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду