«Зеонбуд» знову закодував телеканали? Провайдер спростовує

«Зеонбуд» знову закодував телеканали? Провайдер спростовує

13 Жовтня 2014
3933
13 Жовтня 2014
10:31

«Зеонбуд» знову закодував телеканали? Провайдер спростовує

3933
«Зеонбуд» знову закодував телеканали? Провайдер спростовує
«Зеонбуд» знову закодував телеканали? Провайдер спростовує

У суботу, 11 жовтня, компанія «Зеонбуд», яка є провайдером чотирьох загальнонаціональних мультиплексів МХ-1, -2, -3, -5, знову увімкнула систему умовного доступу, повернувши кодування 32 телеканалів у мультиплексах. Про це повідомив член Громадської ради при Національній раді з питань телебачення і радіомовлення Олександр Глущенко.

 

У прес-служб компанії «Зеонбуд» цю інформацію спростували, запевнивши, що станом на 13 жовтня розкодованими залишаються 20 телеканалів із 32.

 

Член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Олег Черниш сказав «Детектор медіа», що йому повідомили інформацію про можливе закодування, але він поки що не мав технічної змоги перевірити цю інформацію. Прокоментувати ситуацію він зможе згодом.

 

Цікаво, що 17 вересня від позову проти компанії «Зеонбуд» щодо заборони розкодування сигналу відмовилося ТОВ «Тотвельд» (телеканал Xsport), і 29 вересня Господарський суд міста Києва прийняв відмову від позову і зупинив провадження у справі.

 

Нагадаємо, що 17 липня Нацрада зобов'язала «Зеонбуд» протягом місяця розкодувати сигнал цифрового ефірного телебачення і забезпечити виконання умов ліцензій телеканалів щодо розповсюдження програм у відкритому вигляді. Протягом місяця цього не відбулося. Відтак, 21 серпня Нацрада оголосила попередження «Зеонбуду» за невиконання рішення і дала два тижні на виправлення порушень (тобто розкодування).

 

10 вересня «Зеонбуд» розкодував 16 каналів: НТН, Новий канал, СТБ, ТЕТ, Tonis, Перший національний, «Україна», «Мега», М1, К1, «Інтер», «1+1», ICTV, 5 канал, «2+2», БТБ.

 

Станом на 25 вересня «Зеонбуд» розкодував сигнал 20 телеканалів із 32 (16 загальнонаціональних і 4 регіональних). За даними Нацради, закодованими залишалися телеканали «Ентер-фільм», Zoom, «Кіноточка», К2, «Піксель», Xsport, НЛО TV, Dobro, «Голдберрі», Business, «Вінтаж ТВ», «Ескулап-TV».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3933
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Правдоруб
3485 дн. тому
Мало того, что этот самый Глущенко медиасат засрал всяким фейковым хламом, фейсбук засырает никому не интересными постами, в том числе о том, как он первый раз поехал за границу (последняя его хитовая тема :), теперь он еще и мозги нам всем (вместе с Нацсоветом) засырает никем более не подтвержденной. Чего не сделаешь ради бесплатного пиара! Фейсбука, видимо, уже не хватает :)))) Кстати, это тот самый Глущенко, который возглавляет представительство Dune HD в Украине. Не оттого ли он так на Зеонбуд серчает - видимо, не удалось ему свои приставки им впарить, вот и занимается наговорами :)))))))) Ну и как не ему ратовать за отключение кодировки Зеонбуда! Кому нужны его приемники с DVB-T2, если они каналы Зеонбуда кодированные принять не могут?! :))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду