21 жовтня - Форум систем платного телебачення «Нацрада & громадськість: курс на дерегуляцію та захист інформаційного простору»

3 Жовтня 2014
3818
3 Жовтня 2014
12:18

21 жовтня - Форум систем платного телебачення «Нацрада & громадськість: курс на дерегуляцію та захист інформаційного простору»

3818
21 жовтня - Форум систем платного телебачення «Нацрада & громадськість: курс на дерегуляцію та захист інформаційного простору»

21 жовтня в рамках міжнародної виставки та конференції ЕЕВС 2014 відбудеться Форум систем платного телебачення України «Нацрада & громадськість: курс на дерегуляцію та захист інформаційного простору», організований Робочою групою з вирішення проблемних питань діяльності провайдерів програмної послуги при Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення.

 

До участі у Форумі запрошуються провайдери програмної послуги, оператори телекомунікацій, інтернет-провайдери, їх об'єднання, експерти галузі медіа-права, фахівці юридичних фірм.

 

На Форумі відбудеться публічне обговорення напрямків та попередніх результатів діяльності робочої групи з вирішення проблемних питань діяльності провайдерів програмної послуги при Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення.

 

«Національна рада підтримала ініціативу галузевих об'єднань щодо створення під егідою регулятора робочої групи, яка б опікувалася проблемними питаннями діяльності провайдерів.  Основна мета - захист легальних гравців на ринку програмних послуг шляхом дерегуляції  діяльності та дотримання вимог  законодавства всіма суб'єктами господарювання», - повідомив член Нацради Олег Черниш.

 

Захід відбудеться о 12:00 за адресою: м. Київ, вул. Салютна, 2, конференц-зал №2.

 

Зареєструватися до участі у форумі можна за тел.: +38 050 703 21 23 або надіславши лист на електронну адресу uts@uts.dn.ua.

 

Програма форуму:

 

12.00-12.15

Реєстрація учасників Форуму

12.15-12.45

Виступ члена Національної Ради України з питань телебачення і радіомовлення Олега Черниша  та інших осіб від Нацради , які підтвердять участь

12.45- 13.05

Платне телебачення України: перспективи 2015. Виступ  Сергія Бойко, Президента Компанії Воля.

13.05-13.20

Про скасування цифрової УПП та необхідність припинення подвійного ліцензування провайдерів програмної послуги. Виступ Наталії Клітної, віце-президента АППК

13.20-13.30

Нові підходи до регулювання діяльності провайдерів програмної послуги.  Виступ Костянтина Грицака, директора ТПУ

13.30-13.40

Про затвердження розмірів штрафів для провайдерів програмної послуги. Виступ Ольги Чорної, директора з правових питань Асоціації «Укртелемережа»

13.40-13.50

Про необхідність зміни розмірів ліцензійних зборів для провайдерів програмної послуги. Виступ Костянтина Жакуна, представника ІНАУ

13.50- 14.00

Дискусія за  участі спикерів Форуму, членів Національної Ради України з питань телебачення і радіомовлення, Віктора Куліша, президента Ассоциації «Укртелемережа», Олександра Швеця, генерального директора СКТУ, Галини Полхович, директора ВАОКТТМ, Станіслава Ясиневича, директора Спілки операторів телекомунікацій м. Одеси та Одеської обл.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3818
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду