Канал ТСН на YouTube отримав «Срібну кнопку»

Канал ТСН на YouTube отримав «Срібну кнопку»

2 Жовтня 2014
4977
2 Жовтня 2014
09:49

Канал ТСН на YouTube отримав «Срібну кнопку»

4977
Канал ТСН на YouTube отримав «Срібну кнопку»
Канал ТСН на YouTube отримав «Срібну кнопку»

Канал програми ТСН («1+1») на YouTube першим в Україні отримав нагороду «Срібна кнопка» (Silver Play Button YouTube), якою відзначаються канали на відеосервісі, кількість підписників яких складає понад 100 тисяч. Про це повідомляє прес-служба каналу «1+1».

 

Зараз на новини ТСН в YouTube підписані близько 225 тисяч людей, кількість переглядів сюжетів перевалила за 100 мільйонів.

 

Офіційний канал ТСН на YouTube з'явився менше двох років тому. Тут можна переглянути усі випуски ТСН - ранкові, денні, вечірні та нічні, а також програму «ТСН. Тиждень». Сюжети з'являються на YouTube одразу після показу в ефірі канал «1+1».

 

Зараз найпопулярнішим відео на каналі ТСН є репортаж про розкішний автопарк, знайдений у маєтку президента-втікача Віктора Януковича. Його подивилися майже півтора мільйона людей.

 

Нагадаємо, телевізійна служба новин (ТСН) каналу «1+1» презентувала мультимедіапроект «94 дні. Євромайдан очима ТСН», який складається з книги, що ґрунтується на матеріалах випусків новин ТСН, та з документального інтернет-проекту, у якому день відтворено історію Революції Гідності в фотографіях, спогадах та відео.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4977
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду