detector.media
02.10.2014 09:49
Канал ТСН на YouTube отримав «Срібну кнопку»
Канал ТСН на YouTube отримав «Срібну кнопку»

Канал програми ТСН («1+1») на YouTube першим в Україні отримав нагороду «Срібна кнопка» (Silver Play Button YouTube), якою відзначаються канали на відеосервісі, кількість підписників яких складає понад 100 тисяч. Про це повідомляє прес-служба каналу «1+1».

 

Зараз на новини ТСН в YouTube підписані близько 225 тисяч людей, кількість переглядів сюжетів перевалила за 100 мільйонів.

 

Офіційний канал ТСН на YouTube з'явився менше двох років тому. Тут можна переглянути усі випуски ТСН - ранкові, денні, вечірні та нічні, а також програму «ТСН. Тиждень». Сюжети з'являються на YouTube одразу після показу в ефірі канал «1+1».

 

Зараз найпопулярнішим відео на каналі ТСН є репортаж про розкішний автопарк, знайдений у маєтку президента-втікача Віктора Януковича. Його подивилися майже півтора мільйона людей.

 

Нагадаємо, телевізійна служба новин (ТСН) каналу «1+1» презентувала мультимедіапроект «94 дні. Євромайдан очима ТСН», який складається з книги, що ґрунтується на матеріалах випусків новин ТСН, та з документального інтернет-проекту, у якому день відтворено історію Революції Гідності в фотографіях, спогадах та відео.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY