Канал НЛО TV покаже нові сезони шоу «Онлайн» та «Мамахохотала» у жовтні

Канал НЛО TV покаже нові сезони шоу «Онлайн» та «Мамахохотала» у жовтні

5 Вересня 2014
6397
5 Вересня 2014
16:36

Канал НЛО TV покаже нові сезони шоу «Онлайн» та «Мамахохотала» у жовтні

6397
Канал НЛО TV покаже нові сезони шоу «Онлайн» та «Мамахохотала» у жовтні
Канал НЛО TV покаже нові сезони шоу «Онлайн» та «Мамахохотала» у жовтні

З жовтня телеканал НЛО TV розпочне показ другого сезону стендап-шоу «Мамахохотала» та третього сезону ситкому «Онлайн». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

У другому сезоні шоу «Мамахохотала» однойменна українська студія представить добірку виступів-стендапів молодих гумористів Романа Грищука, Олега Маслюка, Євгена Яновича, Ані Гресь, Жені Новоселецького та акторів студії.

 

«"Мамахохотала" допоможе розслабитися, змусить посміятися від душі над буденними життєвими ситуаціями, забути про свої проблеми і навчить сміятися над собою. "Мамахохотала шоу" - це компанія яскравих, веселих молодих людей, які вміють жартувати гостро і дуже смішно!», - йдеться в повідомленні прес-служби.

 

Виробництвом шоу займається «Мамахохотала продакшн».

 

У новому сезоні скетчкому «Онлайн 3.0» розповідатиметься про кумедні історії з життя «типової блондинки Лєни».  «В житті її влаштовує абсолютно все: чоловік все дозволяє витрачати їй гроші, вже перестав марно намагатися її контролювати і дав повну свободу дій. Тому, не втрачаючи можливостей, цієї весни Лєна відірветься «по-максимуму» - витратить ще більше грошей, подивиться ще більше відео, запостить ще більше фото, зафрендить ще більше людей, поставить ще більше лайків і ще сильніше розвеселить глядача, адже комічних ситуацій в її житті тільки прибавиться. Бідний її чоловік Вітя!», - анонсує проект прес-служба.

 

Скетчком «Онлайн» для телеканалу виготовляє «Гольфстрім продакшн».

 

Нагадаємо, у жовтні на НЛО TV стартує комедійний скетчком «Сишиш-шоу», другий сезон ситкому «Як гартувався стайл» та третій сезон розважальної програми «Роздовбаї».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6397
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду