detector.media
25.09.2014 13:19
На ICTV стартує реаліті-шоу «Депутат під прикриттям»
На ICTV стартує реаліті-шоу «Депутат під прикриттям»

З 1 жовтня в ефірі ICTV стартує реаліті-проект «Депутат під прикриттям», який телеканал позиціонує як соціальний. Про це повідомляє прес-служба ICTV.

 

Виходитиме проект о щочетверга о 20.20.

 

За концепцією, в рамках шоу депутати вирішуватимуть конфлікти і проблеми як пересічні громадяни. «Викроївши тиждень зі свого графіку, чинні нардепи різних рівнів знімуть свої золоті годинники, дорогі костюми, пересядуть із престижних іномарок в електрички та маршрутки - і вирушать допомагати простим українцям. Але робити це їм доведеться без рятівної депутатської «ксиви». Звичайні українці не відразу впізнають впливових законотворців у прибулих до них простих волонтерах. Саме з такою легендою кожному депутату належить освоїтися і влаштуватися в незнайомому для них місті», - йдеться в анонсі прем'єрного випуску програми.  

 

Учасники реаліті «Депутат під прикриттям» плануватимуть денний бюджет у 50 гривень. Також депутати виступатимуть у ролі волонтерів і муситимуть  за перші три дні свого відрядження знайти житло, роботу, нових знайомих та допомогти їм вирішити конкретні проблеми, не вдаючись до важелів влади. За задумом, скористатися своїми зв'язками і повноваженнями кожен зможе лише наприкінці програми.

 

Самі ж депутати на соціальний формат проекту відреагували як на промоушен.

 

«Більшість наших депутатів спочатку сприйняли участь в шоу не як соціальний жест, а черговий привід для піару, чим, звичайно, дуже нас здивували. Окрім того, не кожен міг чесно визнати, що банально боїться ось так, обличчям до обличчя, зустрітися з простими жителями країни. Але тим драматичніший їх особистий виклик від того, з чим їм довелося зіткнутися в цьому проекті», - сказав продюсер проекту Віталій Докаленко.

 

Нагадаємо, 2 жовтня о 20.20 на телеканалі ICTV відбудеться прем'єра нової програми журналістських розслідувань «Інсайдер».

 

18 вересня керівник департаменту публіцистичних проектів каналу ICTV Оксана Соколова заявила про те, що планує у якості виконавчого продюсера невдовзі запустити новий проект журналістських розслідувань за участі відомого російського колеги, ім'я якого не назвала.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY