detector.media
15.09.2014 17:19
Канал «1+1 International» буде доступний на всій території Польщі
Канал «1+1 International» буде доступний на всій території Польщі

Телеканал «1+1 International» уклав угоду з одним з провідних польських постачальників кабельного та супутникового телебачення - компанією Orange Polska. Про це повідомляє прес-служба «1+1 медіа».

 

Відтепер канал «1+1 International» присутній у мережі, яка  покриває всю територію Польщі.

 

З 1 вересня український телеканал доступний в міжнародному обслуговуванні Orange TV, як у ТВ (IPTV), так  і на супутнику (DTH). Цією службою користуються більш ніж на 700 тисяч домогосподарств.

 

Orange Polska є провідним постачальником телекомунікаційних послуг, обслуговуючи в цілому близько 20 млн клієнтів. Пропозиції компанії охоплюють конвергентні фіксовані та мобільні послуги, широкосмуговий доступ до інтернету, передачу даних, цифрове телебачення і відео за запитом, а також численні мультимедійні послуги.

 

Раніше «1+1 International» працював у Польщі тільки з регіональними операторами.

 

«Співпрацю з Orange Polska ми розглядаємо як дуже важливий крок у розвитку каналів дистрибуції "1+1 International" в Польщі. Країна, де проживає одна з найчисленніших українських діаспор в Європі - за різними даними від 350 000 до 500 000 чоловік, є для нас дуже значимою. До того ж цей крок розширює співпрацю групи «1+1 медіа» з польськими медіакомпаніями в цілому. Сподіваємося, що в найближчому майбутньому розвиток такого співробітництва відкриє нові можливості і дозволить нам звертатися не тільки до україномовної аудиторії в Польщі», - зазначив генеральний продюсер телеканалу Владислав Свінченко.

 

Крім того, канал «1+1 International» у Польщі доступний через Hotbird 13, Astra 4A.

 

У найближчих планах «1+1 International»  - розширити мережу мовлення у Німеччині, Канаді, США та на Кіпрі. Канал рекомендовано для сімейного перегляду. Інформацію про присутність каналу у різних країнах можна знайти на сайті у розділі «1+1 у вашій країні».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY