«Укрпошта» повідомила про початок передплатної кампанії на 2015 рік

«Укрпошта» повідомила про початок передплатної кампанії на 2015 рік

12 Вересня 2014
7520
12 Вересня 2014
10:19

«Укрпошта» повідомила про початок передплатної кампанії на 2015 рік

7520
«Укрпошта» повідомила про початок передплатної кампанії на 2015 рік
«Укрпошта» повідомила про початок передплатної кампанії на 2015 рік

З 12 вересня у відділеннях державного підприємство поштового зв`язку «Укрпошта» розпочинається приймання передплати періодичних друкованих видань на 2015 рік. Про це повідомляє прес-служба підприємства.

 

Передплатна кампанія на видання загальнодержавної сфери розповсюдження проводитиметься за «Каталогом видань України на 2015 рік». Здійснити передплату на 2015 рік можна в усіх відділеннях поштового зв'язку та у листонош на доставних дільницях. Ознайомитись з «Каталогом видань України» можна в режимі онлайн на сайті «Укрпошти».

 

Оформити передплату друкованих видань загальнодержавної сфери розповсюдження необхідно до 16 грудня поточного року включно.

 

Видання місцевої сфери розповсюдження можна передплатити за обласними каталогами та відповідно до термінів, визначених в укладених з видавцями преси (редакціями ЗМІ) договорах.

 

Передплата на зарубіжні видання проводитиметься за «Каталогом видань зарубіжних країн» на І півріччя 2015 року та триватиме в залежності від виду доставки видань передплатникам.

 

«Доставка періодичних видань залишається однією з традиційних і пріоритетних послуг "Укрпошти". Це наша соціальна функція - часто ми є єдиним зв'язком для людей з найвіддаленіших куточків країни із зовнішнім світом. Тому головне завдання поштовиків - забезпечення споживачів періодичними друкованими виданнями та якісне надання послуги з передплати в населених пунктах України», - зазначив комерційний директор «Укрпошти» Василь Веселий.

 

Нагадаємо, Державне підприємство поштового зв'язку «Укрпошта» вперше у цьому році запровадило нормативні строки на доставку періодичних друкованих видань, що розповсюджуються за передплатою на території України. Про це з посиланням на наказ «Укрпошти» №567 повідомила Українська асоціація видавців періодичної преси (УАВПП).

 

10 вересня «Укрпошта» заявила, що припиняє приймати та перевозити до окупованих Автономної Республіки Крим та Севастополя українську пресу. «Укрпошта» змушена піти на такі заходи у зв'язку з відмовою митної служби Російської Федерації приймати періодичні видання з материкової частини України на територію Кримського півострова.

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7520
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду