«1+1» оголошує кастинг п’ятого сезону шоу «Голос країни»

«1+1» оголошує кастинг п’ятого сезону шоу «Голос країни»

10 Вересня 2014
12854
10 Вересня 2014
18:23

«1+1» оголошує кастинг п’ятого сезону шоу «Голос країни»

12854
«1+1» оголошує кастинг п’ятого сезону шоу «Голос країни»
«1+1» оголошує кастинг п’ятого сезону шоу «Голос країни»

Телеканал «1+1» оголосив кастинг п'ятого сезону вокального талант-шоу «Голос країни». Водночас продовжуються прослуховування до другого сезону «Голос.Діти», які розпочались у травні. Про це йдеться на сайті «1+1» і у повідомленні прес-служби каналу.

 

Протягом чотирьох днів - 20-21 та 27-28 вересня - у Києві відбудеться відкритий кастинг дорослого «Голосу країни». Кастинг пройде у 12-му павільйоні ВДНГ. Для участі треба заповнити анкету за посиланням.

 

«Ми шукаємо неповторні , унікальні та, головне, ще не почуті голоси! Віриш, що твій голос здатен розвернути крісла наших легендарних тренерів з першої ноти? Не прогав можливості стати частиною грандіозного вокального змагання, пройти власний шлях на нашому шоу, закохати мільйони телеглядачів та отримати звання "Голосу країни". В цьому проекті має значення тільки голос, тільки твій унікальний талант», - йдеться в повідомленні на сайті.

 

Зараз «1+1» також проводить кастинги дитячої версії проекту «Голос.Діти» (другий сезон). 8-9 вересня в Києві відбулися відкриті прослуховування, які відзначились рекордною участю - майже 1000 дітей з України. Окрім того, спробувати свої сили на київському кастингу приїхали вокалісти з Грузії, Казахстану, Молдови, Латвії та Білорусі.

 

Обидва проекти заплановані на наступний рік, адже в цьому осінньому сезоні телеканал «1+1» скоротив обсяг розважального контенту через ситуацію в країні.

 

Нагадаємо, у четвертому сезоні шоу «Голос країни. Перезавантаження» переміг Ігор Грохоцький із композицією Summer moved on. Про це стало відомо в ефірі суперфіналу програми 8 червня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12854
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
мануела мишиэва
3314 дн. тому
я живу в Чернивцях вулиця барбуса дим 2 я знаю що вмене э голос
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду