detector.media
10.09.2014 18:23
«1+1» оголошує кастинг п’ятого сезону шоу «Голос країни»
«1+1» оголошує кастинг п’ятого сезону шоу «Голос країни»

Телеканал «1+1» оголосив кастинг п'ятого сезону вокального талант-шоу «Голос країни». Водночас продовжуються прослуховування до другого сезону «Голос.Діти», які розпочались у травні. Про це йдеться на сайті «1+1» і у повідомленні прес-служби каналу.

 

Протягом чотирьох днів - 20-21 та 27-28 вересня - у Києві відбудеться відкритий кастинг дорослого «Голосу країни». Кастинг пройде у 12-му павільйоні ВДНГ. Для участі треба заповнити анкету за посиланням.

 

«Ми шукаємо неповторні , унікальні та, головне, ще не почуті голоси! Віриш, що твій голос здатен розвернути крісла наших легендарних тренерів з першої ноти? Не прогав можливості стати частиною грандіозного вокального змагання, пройти власний шлях на нашому шоу, закохати мільйони телеглядачів та отримати звання "Голосу країни". В цьому проекті має значення тільки голос, тільки твій унікальний талант», - йдеться в повідомленні на сайті.

 

Зараз «1+1» також проводить кастинги дитячої версії проекту «Голос.Діти» (другий сезон). 8-9 вересня в Києві відбулися відкриті прослуховування, які відзначились рекордною участю - майже 1000 дітей з України. Окрім того, спробувати свої сили на київському кастингу приїхали вокалісти з Грузії, Казахстану, Молдови, Латвії та Білорусі.

 

Обидва проекти заплановані на наступний рік, адже в цьому осінньому сезоні телеканал «1+1» скоротив обсяг розважального контенту через ситуацію в країні.

 

Нагадаємо, у четвертому сезоні шоу «Голос країни. Перезавантаження» переміг Ігор Грохоцький із композицією Summer moved on. Про це стало відомо в ефірі суперфіналу програми 8 червня.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY