Із жовтня відвідувачі сайту ОДТРК «Лтава» зможуть пропонувати сюжети журналістам телеканалу

Із жовтня відвідувачі сайту ОДТРК «Лтава» зможуть пропонувати сюжети журналістам телеканалу

10 Вересня 2014
3639
10 Вересня 2014
17:03

Із жовтня відвідувачі сайту ОДТРК «Лтава» зможуть пропонувати сюжети журналістам телеканалу

3639
Із жовтня відвідувачі сайту ОДТРК «Лтава» зможуть пропонувати сюжети журналістам телеканалу
Із жовтня відвідувачі сайту ОДТРК «Лтава» зможуть пропонувати сюжети журналістам телеканалу

Сайт Полтавської ОДТРК «Лтава» з початку жовтня змінить дизайн та наповнення. Відтепер його відвідувачі зможуть дивитися онлайн-трансляцію телеканалу «Лтава», слухати радіо «Ваша хвиля» та обласного радіо, а також пропонувати журналістам каналу теми для сюжетів. Про це повідомляє прес-служба ОДТРК.

 

За словами гендиректора «Лтави» Євгена Лопушинського, основна вимога, якій має відповідати оновлений ресурс, це зручність та зрозумілість для користувача. «Сайт компанії був створений у 2007 році. За цей час технології та вимоги до функціонування інтернет-ресурсів змінилися. І в тому вигляді, яким є зараз наш сайт, він не влаштовує ні співробітників компанії, ні користувачів. Ми не плануємо обмежитися ребрендингом. Фактично сайт створюється з нуля», - повідомив пан Лопушинський.

 

Після переформатування розділи сайту отримають нове наповнення - зокрема, глядачі чи слухачі матимуть змогу побачити, хто працює над створенням того чи іншого телерадіопродукту. Нововведенням сайту стане поява розділу, за допомогою якого всі охочі зможуть запропонувати журналістам тему для сюжету або нового проекту.

 

Планується, що резонансні новини на інтернет-ресурсі будуть з'являтися раніше, аніж в ефірі телеканалу. Також на сайті планується розмістити прив'язку до соціальних мереж та можливість розсилки на всеукраїнські новинарні ресурси. «Зрозуміло, що ми не можемо конкурувати із інтернет-виданнями, які спеціалізуються на швидкій подачі подій та фактів. Але завдяки новому сайту, глядач та слухач може споживати цікавий йому продукт в звичній обгортці - теле- та радіо форматі, переглядати цікаві йому програми, які не встиг або не зміг побачити у прямому ефірі», - повідомляють у «Лтаві».

 

Нагадаємо, 19 червня в Держкомтелерадіо відбулося підсумкове засідання комісії з конкурсного відбору керівника Полтавської обласної державної телерадіокомпанії (ОДТРК) «Лтава», на якому було рекомендовано голові Держкомтелерадіо призначити на посаду генерального директора ТРК Євгена Лопушинського. Таке рішення члени комісії ухвалили після розгляду проектів програм розвитку Полтавської ОДТРК, які підготували учасники конкурсу. 3 липня Державний комітет телебачення і радіомовлення призначив Євгена Лопушинського генеральним директором Полтавської обласної державної телерадіокомпанії (ОДТРК) «Лтава» та уклав з ним контракт.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3639
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду