Новий канал визначився з ведучими оновленого формату «Шоуманії»

Новий канал визначився з ведучими оновленого формату «Шоуманії»

8 Вересня 2014
5623
8 Вересня 2014
17:14

Новий канал визначився з ведучими оновленого формату «Шоуманії»

5623
Новий канал визначився з ведучими оновленого формату «Шоуманії»
Новий канал визначився з ведучими оновленого формату «Шоуманії»

Сьогодні, 8 вересня, на Новому каналі стартує оновлена програма «Шоуманія», ведучими якої стали Дмитро Коляденко та Василіса Фролова. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Програма «Шоуманія» виходила на Новому каналі з 2006 по 2012 рік.

 

Нині проект в оновленому форматі для Нового каналу створює команда шоу «Неймовірна правда про зірок» телеканалу СТБ на чолі з продюсером Мариною Комахою-Пчолкіною.

 

«Діма і «Шоуманія» неподільні. Кажеш «Шоуманія» - розуміємо «Діма Коляденко». На кастингу ніхто не зміг проявити себе краще за нього. Діма яскравий, його люблять глядачі. Ми швидко зрозуміли, що Коляденко єдиний з усіх претендентів гідний цієї ролі», - зазначила пані Комаха-Пчолкіна.

 

Дмитро Коляденко заявив, що скучив програмою, яку вів п'ять років.«Щоправда, зізнаюся, трошки сумнівався: чи варто розповідати людям про шоу-бізнес, інтриги, скандали, плітки в такий непростий для країни момент? А потім вирішив: потрібно іноді відволікатися. Хоча б на годину. Тож моя місія - годину на день розважати українців», - сказав ведучий, разом з яким до програми повертається і його незмінний аксесуар - саквояж.

 

Телеканал довго обирав партнерку для Дмитра Коляденка. На цю посаду претендувало близько 20 телеведучих, більшість з яких - добре відомі глядачу. В результаті кількох кастингів знімальна група вибрала Василісу Фролову.

 

«Вася з Дімою - ідеальна пара. Обоє яскраві, при цьому дуже різні. Вони по-різному сприймають ситуації, артистів, музику. Ще й підколюють одне одного! Спостерігати за ними дуже цікаво! Думаю, глядачі з нами погодяться», - зазначає продюсер програми Марина Комаха-Пчолкіна.

 

Новий канал визнав, що Коляденко і Фролова - найкращі телеведучі для оновленого формату шоу

 

Нагадаємо, наприкінці липня під час чат-конференції на «Детектор медіа» генеральний продюсер Нового каналу Сергій Євдокимов повідомив, що в осінньому сезоні на Новому каналі виходитиме програма, яка «наслідуватиме найкращі традиції проекту "Шоуманія", але не повторюватиме його».

 

У серпні стало відомо про те, що проект «Неймовірна правда про зірок» припиняє вихід на каналі СТБ і переїжджає на Новий канал, де йтиме з новими ведучими. Як пояснили на СТБ, програму зняли з ефіру у зв'язку зі змінами в сітці мовлення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5623
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду