detector.media
08.09.2014 17:14
Новий канал визначився з ведучими оновленого формату «Шоуманії»
Новий канал визначився з ведучими оновленого формату «Шоуманії»

Сьогодні, 8 вересня, на Новому каналі стартує оновлена програма «Шоуманія», ведучими якої стали Дмитро Коляденко та Василіса Фролова. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Програма «Шоуманія» виходила на Новому каналі з 2006 по 2012 рік.

 

Нині проект в оновленому форматі для Нового каналу створює команда шоу «Неймовірна правда про зірок» телеканалу СТБ на чолі з продюсером Мариною Комахою-Пчолкіною.

 

«Діма і «Шоуманія» неподільні. Кажеш «Шоуманія» - розуміємо «Діма Коляденко». На кастингу ніхто не зміг проявити себе краще за нього. Діма яскравий, його люблять глядачі. Ми швидко зрозуміли, що Коляденко єдиний з усіх претендентів гідний цієї ролі», - зазначила пані Комаха-Пчолкіна.

 

Дмитро Коляденко заявив, що скучив програмою, яку вів п'ять років.«Щоправда, зізнаюся, трошки сумнівався: чи варто розповідати людям про шоу-бізнес, інтриги, скандали, плітки в такий непростий для країни момент? А потім вирішив: потрібно іноді відволікатися. Хоча б на годину. Тож моя місія - годину на день розважати українців», - сказав ведучий, разом з яким до програми повертається і його незмінний аксесуар - саквояж.

 

Телеканал довго обирав партнерку для Дмитра Коляденка. На цю посаду претендувало близько 20 телеведучих, більшість з яких - добре відомі глядачу. В результаті кількох кастингів знімальна група вибрала Василісу Фролову.

 

«Вася з Дімою - ідеальна пара. Обоє яскраві, при цьому дуже різні. Вони по-різному сприймають ситуації, артистів, музику. Ще й підколюють одне одного! Спостерігати за ними дуже цікаво! Думаю, глядачі з нами погодяться», - зазначає продюсер програми Марина Комаха-Пчолкіна.

 

Новий канал визнав, що Коляденко і Фролова - найкращі телеведучі для оновленого формату шоу

 

Нагадаємо, наприкінці липня під час чат-конференції на «Детектор медіа» генеральний продюсер Нового каналу Сергій Євдокимов повідомив, що в осінньому сезоні на Новому каналі виходитиме програма, яка «наслідуватиме найкращі традиції проекту "Шоуманія", але не повторюватиме його».

 

У серпні стало відомо про те, що проект «Неймовірна правда про зірок» припиняє вихід на каналі СТБ і переїжджає на Новий канал, де йтиме з новими ведучими. Як пояснили на СТБ, програму зняли з ефіру у зв'язку зі змінами в сітці мовлення.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY