«Футбол 1» запускає аналітичний проект «Тур до France»

«Футбол 1» запускає аналітичний проект «Тур до France»

5 Вересня 2014
3989
5 Вересня 2014
18:46

«Футбол 1» запускає аналітичний проект «Тур до France»

3989
«Футбол 1» запускає аналітичний проект «Тур до France»
«Футбол 1» запускає аналітичний проект «Тур до France»

Телеканал «Футбол 1» запускає аналітичну програму «Тур до France», присвячену кваліфікаційним поєдинкам «Євро-2016», офіційними та ексклюзивними трансляторами яких є канали «Футбол 1» і «Футбол 2». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Прем'єра проекту відбудеться 7 вересня о 18:00.

 

Щоденно у дні матчів до та після поєдинків ведучі проекту Андрій Малиновський та Сергій Панасюк разом із постійними експертами Сергієм Морозовим та Олександром Сопком, а також коментаторами каналів «Футбол 1» і «Футбол 2» Олександром Михайлюком та Дмитром Гавриленком обговорюватимуть готовність команд та проводитимуть детальний розбір усіх поєдинків.

 

Перед матчами програма «Тур до France» підготує глядачів до майбутніх ігор: експерти проаналізують ситуацію в командах, обговорять можливі сценарії поєдинків та шанси суперників на перемогу. У післяматчевих випусках ведучі разом з експертами обговорюватимуть зіграні матчі та детально розберуть усі ігрові моменти, тактичні нюанси, тренерські рішення та ключові фактори, що вплинули на результат протистоянь.

 

Також із 7 вересня на каналі стартує проект «Тур до France. Online». У ньому глядач отримає можливість стежити за всіма поєдинками одночасно в режимі live разом з ведучим Роберто Моралесом та коментаторами Олександром Михайлюком, Максимом Гіленком і Дмитром Гавриленком. «Уболівальники зможуть побачити найцікавіше з усіх полів Європи, не перемикаючись між матчами», - зауважують у прес-службі.

 

 

 

 

Нагадаємо, що 7 вересня «Футбол 1» запускає програму «Головна команда», присвячену матчам збірної України у відборі на «Євро-2016».

 

Як писала «Детектор медіа», у новому телевізійному сезоні телеканали «Футбол 1» та «Футбол 2» покажуть матчі Ліги чемпіонів, Ліги Європи, кваліфікаційні матчі Чемпіонату Європи з футболу 2016, Чемпіонату України та європейських чемпіонатів, а також традиційні лінійки програм.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3989
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду