Телеканал НЛО TV оголосив кастинг третього сезону шоу «Роздовбаї»

Телеканал НЛО TV оголосив кастинг третього сезону шоу «Роздовбаї»

31 Липня 2014
6290
31 Липня 2014
12:02

Телеканал НЛО TV оголосив кастинг третього сезону шоу «Роздовбаї»

6290
Телеканал НЛО TV оголосив кастинг третього сезону шоу «Роздовбаї»
Телеканал НЛО TV оголосив кастинг третього сезону шоу «Роздовбаї»

Канал НЛО TV запрошує на кастинг для участі у третьому сезоні розважального шоу «Роздовбаї». Команді потрібні «сильні, веселі та харизматичні» люди для однієї з рубрик програми - «Впихнути невпіхуєме», повідомляє прес-служба телеканалу.

 

«Суть рубрики: за певний час за допомогою спеціальних інструментів учаснику потрібно роздовбати і скласти великий об'єкт (холодильник, телевізор, системний блок...) у маленьку коробочку. Зумів все зробити - отримай приз. Адреналін і незабутні емоції на знімальному майданчику забезпечені!», - повідомляє телеканал.

 

«Рубрика «Впихнути невпіхуєме» - одна з найбільш веселих у програмі. Щоб виплеснути емоції, люди часто прагнуть щось розтрощити. У «Роздовбаях» ми надаємо таку можливість. Можна розбити холодильник або телевізор, при цьому не отримати по голові, а, навпаки, отримати хороший приз», - коментує продюсер і один із ведучих проекту Серджіо Куніцин.

 

НЛО TV  запрошує усіх охочих взяти участь у «Роздовбаях» надіслати свої дані на поштову скриньку castingnlo@trkua.tv. Заявки приймаються до 7 серпня. У п'ятницю, 8 серпня, НЛО TV оголосить п'ятьох учасників, яких вибере режисер проекту Олена Прокопчук. Зйомки програми заплановані на 10 серпня у Києві.

 

Нагадаємо, «Роздовбаї» - розважальне шоу власного виробництва телеканалу НЛО TV, яке виходить з початку 2014 року, наразі готується третій сезон програми. У проекті троє «дивакуватих» ведучих проводять досліди і спростовують або доводять різні теорії. Програма складається з чотирьох дослідів і двох рубрик - «Впихнути невпіхуєме» і «Зроблено шефом».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6290
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду