«1+1» готує документальний фільм про Степана Бандеру

«1+1» готує документальний фільм про Степана Бандеру

2 Вересня 2014
12235
2 Вересня 2014
18:16

«1+1» готує документальний фільм про Степана Бандеру

12235
«1+1» готує документальний фільм про Степана Бандеру
«1+1» готує документальний фільм про Степана Бандеру

Департамент журналістських розслідувань «1+1 медіа» готує 4-серійний документальний цикл «Секрети Бандери» про українського політичного діяча Степана Бандеру. Про це сьогодні, 2 вересня, на презентації нових проектів «1+1» розповів керівник департаменту Максим Шиленко.

 

«Наш новий проект, мені здається, дуже-дуже всім потрібен саме зараз. Він називається "Секрети Бандери", і з цього фільму ми нарешті дізнаємося, чи всі з нас є бандерівцями і взагалі хто такий Степан Бандера», - сказав пан Шиленко.

 

Автором сценарію документального фільму стала журналістка та ведуча Світлана Усенко, яка працювала також над іншим документальним біографічним проектом каналу «Таємниця генія Шевченка».

 

Проект планують підготувати до річниці смерті діяча - 15 жовтня.

 

Нагадаємо , Департамент журналістських розслідувань працює також над журналістськими сюжетами для нового ток-шоу телеканалу «Хоробрі серця», присвяченого людям, які проявили героїзм під час подій на сході України.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12235
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду