«Останній москаль» став «Московським родичем» – ситком для «1+1» знімає Семен Горов (ФОТО)

«Останній москаль» став «Московським родичем» – ситком для «1+1» знімає Семен Горов (ФОТО)

29 Серпня 2014
15258
29 Серпня 2014
17:59

«Останній москаль» став «Московським родичем» – ситком для «1+1» знімає Семен Горов (ФОТО)

15258
«Останній москаль» став «Московським родичем» – ситком для «1+1» знімає Семен Горов (ФОТО)
«Останній москаль» став «Московським родичем» – ситком для «1+1» знімає Семен Горов (ФОТО)

Анонсований комедійний серіал виробництва «1+1 production» «Останній москаль» змінив назву на «Московського родича», а його режисером став Семен Горов (на фото). Про це «Детектор медіа» повідомили в прес-службі телеканалу «1+1».

 

Ще рік тому група «1+1 медіа» повідомляла, що її продакшн розпочав зйомки комедійного ситкому «Останній москаль». Головні ролі в проекті виконували український телеведучий та актор Юрій Горбунов та російський актор Олександр Головін, режисером був британець Кріс Коттнем. «Детектор медіа» публікувала репортаж зі знімального майданчика проекту. Неодноразово про проект розповідав і генеральний директор групи «1+1 медіа» Олександр Ткаченко.

 

Сьогодні, 29 серпня, прес-служба «1+1» повідомила, що нещодавно розпочалися зйомки комедійного серіалу «Московський родич» за тим самим сюжетом - про пригоди московського мажора в глухому закарпатському селі.

 

Режисером проекту став Семен Горов, а головні ролі виконують Юрій Горбунов, Назар Задніпровський, Ігор Скрипко і Галина Безрук. Оператором-постановником стрічки став Володимир Гуєвський, працівник «1+1 продакшн», автором сценарію - Микола Куцик, також з «1+1 продакшн».

 

Володимир Гуєвський

 

«Детектор медіа» запитала у прес-службі «1+1», чи довелося їм перезнімати увесь серіал та чим викликані зміна назви, акторського складу та режисера. У прес-службі повідомили, що зйомки, про які повідомляли раніше, були пілотною версією серіалу, а «Останній москаль» - робочою назвою. «Ми тоді спеціально запросили відомого британського режисера, щоб він поділився досвідом, наші працівники побачили, як подібні серіали знімають за кордоном... Нинішні ж зйомки і назва - уже остаточні», - зазначили в прес-службі.

 

«Акторський склад змінився, бо в тих акторів не збіглися робочі графіки. В "1+1 production" вирішили, що такий проект - повністю український та українськомовний проект про українців і їх характер найкраще зніме саме український режисер, і ми дуже раді, що за це взявся такий відомий майстер, як Семен Горов», - наголосили в прес-службі.

 

Актори на знімальному майданчику

 

Семен Горов, теж заявив, що дуже радий запрошенню в цей проект: «Тема картини дуже актуальна на сьогоднішній день. Там немає політичної складової. Це комедія становищ на фоні українських Карпат. І мені дуже приємно, що над цим проектом працює українська команда, в якій є і мої добрі друзі».

Семен Горов

 

Нагадаємо, за сюжетом батько головного героя Валери зник у Туманному Альбіоні, і хлопець змушений рятуватись від працівників ФСБ і мафії. Тоді Валера випадково дізнається про існування дядька Івана, рідного брата батька. Без закордонного паспорта і з сотнею доларів у кишені Валері лишається тільки одне - знайти дядька і сховатися в нього, поки батько не «залагодить справу». Так юнак опиняється в гуцульському селі. Тепер у нього два виходи: змінитися самому або змінити гуцулів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15258
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Віктор 29
3499 дн. тому
1+1 наклало у штанці, що назву змінило?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду