detector.media
29.08.2014 17:59
«Останній москаль» став «Московським родичем» – ситком для «1+1» знімає Семен Горов (ФОТО)
«Останній москаль» став «Московським родичем» – ситком для «1+1» знімає Семен Горов (ФОТО)

Анонсований комедійний серіал виробництва «1+1 production» «Останній москаль» змінив назву на «Московського родича», а його режисером став Семен Горов (на фото). Про це «Детектор медіа» повідомили в прес-службі телеканалу «1+1».

 

Ще рік тому група «1+1 медіа» повідомляла, що її продакшн розпочав зйомки комедійного ситкому «Останній москаль». Головні ролі в проекті виконували український телеведучий та актор Юрій Горбунов та російський актор Олександр Головін, режисером був британець Кріс Коттнем. «Детектор медіа» публікувала репортаж зі знімального майданчика проекту. Неодноразово про проект розповідав і генеральний директор групи «1+1 медіа» Олександр Ткаченко.

 

Сьогодні, 29 серпня, прес-служба «1+1» повідомила, що нещодавно розпочалися зйомки комедійного серіалу «Московський родич» за тим самим сюжетом - про пригоди московського мажора в глухому закарпатському селі.

 

Режисером проекту став Семен Горов, а головні ролі виконують Юрій Горбунов, Назар Задніпровський, Ігор Скрипко і Галина Безрук. Оператором-постановником стрічки став Володимир Гуєвський, працівник «1+1 продакшн», автором сценарію - Микола Куцик, також з «1+1 продакшн».

 

Володимир Гуєвський

 

«Детектор медіа» запитала у прес-службі «1+1», чи довелося їм перезнімати увесь серіал та чим викликані зміна назви, акторського складу та режисера. У прес-службі повідомили, що зйомки, про які повідомляли раніше, були пілотною версією серіалу, а «Останній москаль» - робочою назвою. «Ми тоді спеціально запросили відомого британського режисера, щоб він поділився досвідом, наші працівники побачили, як подібні серіали знімають за кордоном... Нинішні ж зйомки і назва - уже остаточні», - зазначили в прес-службі.

 

«Акторський склад змінився, бо в тих акторів не збіглися робочі графіки. В "1+1 production" вирішили, що такий проект - повністю український та українськомовний проект про українців і їх характер найкраще зніме саме український режисер, і ми дуже раді, що за це взявся такий відомий майстер, як Семен Горов», - наголосили в прес-службі.

 

Актори на знімальному майданчику

 

Семен Горов, теж заявив, що дуже радий запрошенню в цей проект: «Тема картини дуже актуальна на сьогоднішній день. Там немає політичної складової. Це комедія становищ на фоні українських Карпат. І мені дуже приємно, що над цим проектом працює українська команда, в якій є і мої добрі друзі».

Семен Горов

 

Нагадаємо, за сюжетом батько головного героя Валери зник у Туманному Альбіоні, і хлопець змушений рятуватись від працівників ФСБ і мафії. Тоді Валера випадково дізнається про існування дядька Івана, рідного брата батька. Без закордонного паспорта і з сотнею доларів у кишені Валері лишається тільки одне - знайти дядька і сховатися в нього, поки батько не «залагодить справу». Так юнак опиняється в гуцульському селі. Тепер у нього два виходи: змінитися самому або змінити гуцулів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY