На ICTV виходитиме оновлена програма «Козирне життя на дачі»

На ICTV виходитиме оновлена програма «Козирне життя на дачі»

20 Серпня 2014
5514
20 Серпня 2014
13:57

На ICTV виходитиме оновлена програма «Козирне життя на дачі»

5514
На ICTV виходитиме оновлена програма «Козирне життя на дачі»
На ICTV виходитиме оновлена програма «Козирне життя на дачі»

31 серпня о 9.45 на каналі ICTV стартує оновлена ​​програма «Козирне життя на дачі» з телеведучою Валерією Черненко. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

У програмі будуть показувати дачне життя відомих акторів, спортсменів, співаків і політиків.

 

Продюсером оновленої програми виступила Оксана Соколова. «Публічні персони оберігають свої мешкання від сторонніх очей, адже саме будинок людини може сказати про нього більше, ніж будь-які слова і портрети. Можливо, саме тому глядачеві так цікаво зазирнути до них за паркан. У себе на дачі ми відкрили знаменитостей в новому і часто несподіваному світлі», - сказала Оксана Соколова.

 

«Ми намагалися показати глядачеві, що навіть в зіркового життя є зворотний бік. І вона часом не так приваблива й безхмарна. Події останніх місяців занадто змінили наше життя і зірки не виняток. Для багатьох стало актуально економити і за допомогою дачі. Герої наших програм із задоволенням поділяться секретами - як мінімізувати витрати, розкажуть про свої кращі кулінарних рецептах, покажуть, як займаються консервуванням овочів і фруктів», - запевняє ведуча проекту Лєра Черненко.

 

Нагадаємо, 26 серпня о 20.25 на телеканалі ICTV стартує інформаційно-публіцистична програма «Гражданская оборона».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5514
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду