detector.media
20.08.2014 13:57
На ICTV виходитиме оновлена програма «Козирне життя на дачі»
На ICTV виходитиме оновлена програма «Козирне життя на дачі»

31 серпня о 9.45 на каналі ICTV стартує оновлена ​​програма «Козирне життя на дачі» з телеведучою Валерією Черненко. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

У програмі будуть показувати дачне життя відомих акторів, спортсменів, співаків і політиків.

 

Продюсером оновленої програми виступила Оксана Соколова. «Публічні персони оберігають свої мешкання від сторонніх очей, адже саме будинок людини може сказати про нього більше, ніж будь-які слова і портрети. Можливо, саме тому глядачеві так цікаво зазирнути до них за паркан. У себе на дачі ми відкрили знаменитостей в новому і часто несподіваному світлі», - сказала Оксана Соколова.

 

«Ми намагалися показати глядачеві, що навіть в зіркового життя є зворотний бік. І вона часом не так приваблива й безхмарна. Події останніх місяців занадто змінили наше життя і зірки не виняток. Для багатьох стало актуально економити і за допомогою дачі. Герої наших програм із задоволенням поділяться секретами - як мінімізувати витрати, розкажуть про свої кращі кулінарних рецептах, покажуть, як займаються консервуванням овочів і фруктів», - запевняє ведуча проекту Лєра Черненко.

 

Нагадаємо, 26 серпня о 20.25 на телеканалі ICTV стартує інформаційно-публіцистична програма «Гражданская оборона».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY