До Дня Незалежності «Інтер» підготував спецпроект ранкового шоу  і міжпрограмні ролики

До Дня Незалежності «Інтер» підготував спецпроект ранкового шоу і міжпрограмні ролики

18 Серпня 2014
4679
18 Серпня 2014
18:12

До Дня Незалежності «Інтер» підготував спецпроект ранкового шоу і міжпрограмні ролики

4679
До Дня Незалежності «Інтер» підготував спецпроект ранкового шоу  і міжпрограмні ролики
До Дня Незалежності «Інтер» підготував спецпроект ранкового шоу  і міжпрограмні ролики

Канал «Інтер» до Дня Незалежності України підготував спецвипуск «Ранку з "Інтером"» і спецпроект для міжпрограмного ефіру «Слова народжених в Україні». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

22 серпня спецвипуск «Ранку з "Інтером"» буде присвячений людям, історіям, подіям, відкриттям, якими може пишатися країна. Команда «Ранку з "Інтером"» знайшла цікаві, але маловідомі факти про Україну та українців. Наприклад, мало кому відомо, що кіно винайшли не у Франції, а в Одесі. За два роки до братів Люм'єр, в 1893 році інженер з Одеси Йосип Тимченко придумав кіноапарат, але не встиг запатентувати свою розробку.  Крім того, у ранковому шоу розповідатиметься про шістьох Нобелівських лауреатів, які мають українське коріння. Окремий сюжет присвячений молодим талантам, ще один матеріал - про юних українських чемпіонів у різних видах спорту.

 

Також до Дня Незалежності канал «Інтер» підготував спеціальний проект для міжпрограмного ефіру «Слова народжених в Україні», виконаний у вигляді роликів з цитатами видатних українців - Миколи Гоголя, Михайло Булгакова, Тараса Шевченка, Василя Стуса, Павла Загребельного та Олександра Вертинського. Проект стартує в ефірі телеканалу 22 серпня.

 

У День Незалежності України, 24 серпня, на телеканалі «Інтер» вийдуть два документальні фільми «Богдан Ступка. Забудьте слово "смерть"» і «Квітка. Голос в єдиному екземплярі», а також трилер «Вій» за мотивами однойменної повісті Миколи Гоголя.

 

Документальний фільм «Богдан Ступка. Забудьте слово "смерть"»  здобув телевізійну премію «Телетріумф-2013» в номінації «Телевізійний документальний фільм/цикл». За сюжетом стрічка є біографією, яку Богдан Ступка переповідає сам в ексклюзивному інтерв'ю, записаному за декілька років до смерті. Фільм «Квітка. Голос в єдиному екземплярі» присвячений пам'яті американської співачки українського походження Квітки Цісик.

 

Також о 20.55 в неділю на «Інтері» вийде остання екранізація повісті Миколи Гоголя «Вій», касові збори якої в прокаті склали 40 мільйонів гривень. Всі три стрічки, як зазначає прес-служба,  є продукцією власного виробництва каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4679
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду