detector.media
18.08.2014 18:12
До Дня Незалежності «Інтер» підготував спецпроект ранкового шоу і міжпрограмні ролики
До Дня Незалежності «Інтер» підготував спецпроект ранкового шоу  і міжпрограмні ролики

Канал «Інтер» до Дня Незалежності України підготував спецвипуск «Ранку з "Інтером"» і спецпроект для міжпрограмного ефіру «Слова народжених в Україні». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

22 серпня спецвипуск «Ранку з "Інтером"» буде присвячений людям, історіям, подіям, відкриттям, якими може пишатися країна. Команда «Ранку з "Інтером"» знайшла цікаві, але маловідомі факти про Україну та українців. Наприклад, мало кому відомо, що кіно винайшли не у Франції, а в Одесі. За два роки до братів Люм'єр, в 1893 році інженер з Одеси Йосип Тимченко придумав кіноапарат, але не встиг запатентувати свою розробку.  Крім того, у ранковому шоу розповідатиметься про шістьох Нобелівських лауреатів, які мають українське коріння. Окремий сюжет присвячений молодим талантам, ще один матеріал - про юних українських чемпіонів у різних видах спорту.

 

Також до Дня Незалежності канал «Інтер» підготував спеціальний проект для міжпрограмного ефіру «Слова народжених в Україні», виконаний у вигляді роликів з цитатами видатних українців - Миколи Гоголя, Михайло Булгакова, Тараса Шевченка, Василя Стуса, Павла Загребельного та Олександра Вертинського. Проект стартує в ефірі телеканалу 22 серпня.

 

У День Незалежності України, 24 серпня, на телеканалі «Інтер» вийдуть два документальні фільми «Богдан Ступка. Забудьте слово "смерть"» і «Квітка. Голос в єдиному екземплярі», а також трилер «Вій» за мотивами однойменної повісті Миколи Гоголя.

 

Документальний фільм «Богдан Ступка. Забудьте слово "смерть"»  здобув телевізійну премію «Телетріумф-2013» в номінації «Телевізійний документальний фільм/цикл». За сюжетом стрічка є біографією, яку Богдан Ступка переповідає сам в ексклюзивному інтерв'ю, записаному за декілька років до смерті. Фільм «Квітка. Голос в єдиному екземплярі» присвячений пам'яті американської співачки українського походження Квітки Цісик.

 

Також о 20.55 в неділю на «Інтері» вийде остання екранізація повісті Миколи Гоголя «Вій», касові збори якої в прокаті склали 40 мільйонів гривень. Всі три стрічки, як зазначає прес-служба,  є продукцією власного виробництва каналу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY