«1+1» повідомляє, що Андрій Цаплієнко буде працювати в ТСН

«1+1» повідомляє, що Андрій Цаплієнко буде працювати в ТСН

14 Серпня 2014
9782
14 Серпня 2014
18:38

«1+1» повідомляє, що Андрій Цаплієнко буде працювати в ТСН

9782
«1+1» повідомляє, що Андрій Цаплієнко буде працювати в ТСН
«1+1» повідомляє, що Андрій Цаплієнко буде працювати в ТСН

Відомий журналіст та військовий кореспондент Андрій Цаплієнко, що понад 25 років працює в журналістиці, а також є сценаристом кількох документальних фільмів, приєднався до команди ТСН на каналі «1+1». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Журналіст каже, що одним з аргументів його переходу з телеканалу «Інтер» на канал «1+1» стала можливість робити репортажі українською мовою. «Для мене зараз важливо робити сюжети українською мовою, і "1+1" дає таку можливість. Для мене особисто - це новий етап і новий рівень, на який ми вийдемо разом з "1+1"»,  - запевняє Андрій Цаплієнко.

 

Репортажі військового кореспондента можна буде побачити незабаром в випусках ТСН на «1+1». «Сподіваюсь, мій перший сюжет для ТСН про сучасних українських героїв можна буде побачити в День Незалежності України», - сказав журналіст.

 

З початку бойових дій Андрій Цаплієнко працює в зоні АТО, до цього відомий своїми репортажами під час конфліктів в Афганістані, Македонії, Іраку, Кот-д'Івуарі,  Непалі, Шрі Ланці, Південній Осетії, Кашмірі, Бурунді, Колумбії, повідомляє «1+1». Останні 17 років журналіст працював на «Інтері».

 

«До найкращої команди доєднуються найкращі. Новий інформаційний сезон разом з матеріалами Андрія обіцяє бути ще більш насиченим та яскравим», - сказав керівник ТСН Сергій Попов.

 

Нагадаємо, 12 серпня видання «Дуся» повідомило, що Андрій Цаплієнко звільнився з телеканалу «Інтер» і перейшов працювати на «1+1».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9782
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду