detector.media
14.08.2014 18:38
«1+1» повідомляє, що Андрій Цаплієнко буде працювати в ТСН
«1+1» повідомляє, що Андрій Цаплієнко буде працювати в ТСН

Відомий журналіст та військовий кореспондент Андрій Цаплієнко, що понад 25 років працює в журналістиці, а також є сценаристом кількох документальних фільмів, приєднався до команди ТСН на каналі «1+1». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Журналіст каже, що одним з аргументів його переходу з телеканалу «Інтер» на канал «1+1» стала можливість робити репортажі українською мовою. «Для мене зараз важливо робити сюжети українською мовою, і "1+1" дає таку можливість. Для мене особисто - це новий етап і новий рівень, на який ми вийдемо разом з "1+1"»,  - запевняє Андрій Цаплієнко.

 

Репортажі військового кореспондента можна буде побачити незабаром в випусках ТСН на «1+1». «Сподіваюсь, мій перший сюжет для ТСН про сучасних українських героїв можна буде побачити в День Незалежності України», - сказав журналіст.

 

З початку бойових дій Андрій Цаплієнко працює в зоні АТО, до цього відомий своїми репортажами під час конфліктів в Афганістані, Македонії, Іраку, Кот-д'Івуарі,  Непалі, Шрі Ланці, Південній Осетії, Кашмірі, Бурунді, Колумбії, повідомляє «1+1». Останні 17 років журналіст працював на «Інтері».

 

«До найкращої команди доєднуються найкращі. Новий інформаційний сезон разом з матеріалами Андрія обіцяє бути ще більш насиченим та яскравим», - сказав керівник ТСН Сергій Попов.

 

Нагадаємо, 12 серпня видання «Дуся» повідомило, що Андрій Цаплієнко звільнився з телеканалу «Інтер» і перейшов працювати на «1+1».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY