detector.media
14.08.2014 12:03
Третій сезон скетчкому «Країна У» стартує на каналі ТЕТ 25 серпня
Третій сезон скетчкому «Країна У» стартує на каналі ТЕТ 25 серпня

У понеділок, 25 серпня, о 21.00 в ефірі каналу ТЕТ стартує третій сезон комедійного шоу «Країна У». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Творці програми обіцяють включити до гумористичних історій нове місто, показати нові жарти й нове «вбрання» програми.

               

«Досі в "Країні У" не було представлене яскраве, колоритне місто України. Місто вільне. Місто зі своїм діалектом, гумором і особливими мешканцями. Його розпізнаєш безпомилково. Звичайно, мова йде про Одесу», - каже автор ідеї та креативний продюсер проекту Андрій Чивурін.

 

Героями одеських скетчів стала компанія нерозлучних друзів, які виросли в одному дворі. Гриша, Шура та Костя - послідовники Остапа Бендера, веселі приморські авантюристи.  Ролі виконують учасники команди КВН «Одеські манси» Сергій Середа, Григорій Гущин і Олександр Станкевич.

 

У скетчкомі будуть герої-одесити

 

У шоу також залишаться персонажі з Криму - гопники-інтелектуали з Сімферополя Мішаня та Кабан. «На щастя, в телевізійному просторі ніхто не може у нас анексувати локацію. Тому Сімферополь залишився в проекті. Зрештою, чому ми повинні були щось змінювати? На картах світу Крим і надалі є українським. Ми не спекулюємо тим, що відбувається в Україні. Імовірно, хтось чекає від нас цього, імовірно, нам дорікнуть, що ми не реагуємо на дійсність. Але нехай наша "Країна У" буде ідеальною, з точки зору мирного життя», - пояснив Андрій Чивурін.

 

Нагадаємо, прем'єра другого сезону скетчкому «Країна У» виробництва «Студії Квартал 95» і «Драйв Продакшн» відбулась 14 квітня.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY