ZIK планує отримати частоту і запустити радіо

ZIK планує отримати частоту і запустити радіо

5 Серпня 2014
4380
5 Серпня 2014
16:49

ZIK планує отримати частоту і запустити радіо

4380
ZIK планує отримати частоту і запустити радіо
ZIK планує отримати частоту і запустити радіо

Із переходом на загальнонаціональний формат медіахолдинг ZIK планує отримати радіочастоту і нарешті запустити власне радіо. Про це заявив генеральний директор медіахолдингу ZIK Дмитро Добродомов під час чат-конференції видання «ВолиньPost».

 

«Під час останньої зустрічі із новими членами Національної ради з питань телебачення і радіомовлення ми говорили про долю українського радіо. Знаю, що є рішення переглянути 58 частот. Тож я переконаний, що врешті-решт ми таки отримаємо радіочастоту. Тим паче, що наш медіахолдинг з вересня переходить у режим загальнонаціонального формату. Але при цьому у своєму телерадіомовленні ми обов'язково збережемо західноукраїнський (чит. «український») присмак».

 

Також Дмитро Добродомов нагадав, що ZIK уже неодноразово, але безрезультатно, упродовж чотирьох років намагався отримати радіочастоту.

 

«Історія ZIK з отриманням радіочастот важка. Одного разу Нацрада навіть проголосувала, аби надати нам частоту. Втім потім її члени відкликали свої голоси. Я так розумію, за командою згори», - сказав він.

 

На його думку, діяльність попереднього складу Нацради треба ретельно розслідувати.

 

Нагадаємо, медіахолдингу ZIK так і не вдалося на останньому конкурсі на радіочастоти в листопаді 2013 року отримати частоту у Львові для запуску своєї радіостанції. Перемогло у конкурсі на частоту 107,2 МГц у Львові ТОВ «Престайм.Ком.Юа» зі Львова, яке представило концепцію радіо «Вголос».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4380
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду