detector.media
05.08.2014 16:49
ZIK планує отримати частоту і запустити радіо
ZIK планує отримати частоту і запустити радіо

Із переходом на загальнонаціональний формат медіахолдинг ZIK планує отримати радіочастоту і нарешті запустити власне радіо. Про це заявив генеральний директор медіахолдингу ZIK Дмитро Добродомов під час чат-конференції видання «ВолиньPost».

 

«Під час останньої зустрічі із новими членами Національної ради з питань телебачення і радіомовлення ми говорили про долю українського радіо. Знаю, що є рішення переглянути 58 частот. Тож я переконаний, що врешті-решт ми таки отримаємо радіочастоту. Тим паче, що наш медіахолдинг з вересня переходить у режим загальнонаціонального формату. Але при цьому у своєму телерадіомовленні ми обов'язково збережемо західноукраїнський (чит. «український») присмак».

 

Також Дмитро Добродомов нагадав, що ZIK уже неодноразово, але безрезультатно, упродовж чотирьох років намагався отримати радіочастоту.

 

«Історія ZIK з отриманням радіочастот важка. Одного разу Нацрада навіть проголосувала, аби надати нам частоту. Втім потім її члени відкликали свої голоси. Я так розумію, за командою згори», - сказав він.

 

На його думку, діяльність попереднього складу Нацради треба ретельно розслідувати.

 

Нагадаємо, медіахолдингу ZIK так і не вдалося на останньому конкурсі на радіочастоти в листопаді 2013 року отримати частоту у Львові для запуску своєї радіостанції. Перемогло у конкурсі на частоту 107,2 МГц у Львові ТОВ «Престайм.Ком.Юа» зі Львова, яке представило концепцію радіо «Вголос».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY