3 вересня на «1+1» стартує проект «Інспектор Фреймут»

3 вересня на «1+1» стартує проект «Інспектор Фреймут»

1 Серпня 2014
9460
1 Серпня 2014
12:41

3 вересня на «1+1» стартує проект «Інспектор Фреймут»

9460
3 вересня на «1+1» стартує проект «Інспектор Фреймут»
3 вересня на «1+1» стартує проект «Інспектор Фреймут»

3 вересня о 22.30 на каналі «1+1» стартує авторський проект телеведучої Ольги Фреймут - реаліті-шоу «Інспектор Фреймут». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

За форматом, ведуча, відома поборниця прав споживачів, перевірятиме популярні заклади громадського харчування.

 

«Справу свого життя та своє покликання відтепер я реалізовуватиму в ролі інспектора. Зі мною моя команда - сміливі однодумці, принципові та неупереджені. Ми працюємо над досягненням спільної мети: покращенням української сфери обслуговування, прищеплюванням справедливого ставлення до відвідувачів, підвищенням самооцінки кожного українця і навіть нації в цілому» - розповіла авторка програми.

 

 

За концепцією, проект «Інспектор Фреймут» буде «народним»: ведуча разом з командою керуватимуться думкою глядачів каналу «1+1» та їхніми побажаннями щодо інспекцій закладів громадського харчування. Девіз «Інспектора Фреймут»  - перевірка на совість.

 

«Ми провели інспекції не лише в Україні та у відомих європейських закладах. Ми будемо не тільки впроваджувати досвід наших сусідів, а й продемонструємо переваги власної ресторанної культури. Адже нам, українцям, є чим пишатися», - додала Ольга Фреймут.

 

Тим часом з 18 серпня Новий канал розпочне показ нового сезону шоу «Ревізор». Щопонеділка з 16.00 і до півночі канал транслюватиме випуски програми - вдень повтори старих, а у вечірній прайм-тайм - епізоди програми за участі Ольги Фреймут, які ще не виходили в ефір.

 

Після показу зазначених випусків в ефірі Нового каналу демонструватимуться нові епізоди програми з новою ведучою (чи ведучим). Ім'я нового обличчя «Ревізора» канал тримає в таємниці.

 

«Детектор медіа»                   

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9460
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Cox
3527 дн. тому
Комиссар Рекс
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду