detector.media
01.08.2014 12:41
3 вересня на «1+1» стартує проект «Інспектор Фреймут»
3 вересня на «1+1» стартує проект «Інспектор Фреймут»

3 вересня о 22.30 на каналі «1+1» стартує авторський проект телеведучої Ольги Фреймут - реаліті-шоу «Інспектор Фреймут». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

За форматом, ведуча, відома поборниця прав споживачів, перевірятиме популярні заклади громадського харчування.

 

«Справу свого життя та своє покликання відтепер я реалізовуватиму в ролі інспектора. Зі мною моя команда - сміливі однодумці, принципові та неупереджені. Ми працюємо над досягненням спільної мети: покращенням української сфери обслуговування, прищеплюванням справедливого ставлення до відвідувачів, підвищенням самооцінки кожного українця і навіть нації в цілому» - розповіла авторка програми.

 

 

За концепцією, проект «Інспектор Фреймут» буде «народним»: ведуча разом з командою керуватимуться думкою глядачів каналу «1+1» та їхніми побажаннями щодо інспекцій закладів громадського харчування. Девіз «Інспектора Фреймут»  - перевірка на совість.

 

«Ми провели інспекції не лише в Україні та у відомих європейських закладах. Ми будемо не тільки впроваджувати досвід наших сусідів, а й продемонструємо переваги власної ресторанної культури. Адже нам, українцям, є чим пишатися», - додала Ольга Фреймут.

 

Тим часом з 18 серпня Новий канал розпочне показ нового сезону шоу «Ревізор». Щопонеділка з 16.00 і до півночі канал транслюватиме випуски програми - вдень повтори старих, а у вечірній прайм-тайм - епізоди програми за участі Ольги Фреймут, які ще не виходили в ефір.

 

Після показу зазначених випусків в ефірі Нового каналу демонструватимуться нові епізоди програми з новою ведучою (чи ведучим). Ім'я нового обличчя «Ревізора» канал тримає в таємниці.

 

«Детектор медіа»                   

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY