5 канал відновив мовлення в Донецьку

5 канал відновив мовлення в Донецьку

29 Липня 2014
3813
29 Липня 2014
17:57

5 канал відновив мовлення в Донецьку

3813
5 канал відновив мовлення в Донецьку
5 канал відновив мовлення в Донецьку

Сьогодні, 29 липня, в Донецьку відновив мовлення 5 канал. Про це повідомляється на сайті Національної ради з питань телебачення та радіомовлення.

 

У прес-службі 5-го каналу «Детектор медіа» цю інформацію підтвердили, однак не відповіли на запитання, як технічно вдалося відновити мовлення.

 

«Ми дуже вдячні всім, хто долучився о справи відновлення мовлення нашого каналу в Донецьку, зокрема дякуємо і Національній раді з питань телебачення та радіомовлення. Наразі телеканал працює у місті Донецьку. Всі спільні зусилля спрямовані на відновлення мовлення в усій Донецькій області, а також у Луганську та на Луганщині», - повідомили в прес-службі каналу.

 

Нацрада також не уточнює, яким чином було відновлено мовлення 5-го каналу. Лише наголошує, що це сталося завдяки «неймовірним зусиллям» фахівців телерадіоінформаційної сфери.

 

«Саме така згуртованість і самовіддача може служити прикладом для об'єднавчих ініціатив галузі, спрямованих на подолання викликів інформаційної війни, донесення правди до громадян та пришвидшення процесу звільнення української землі від терористичних угруповань. Ці люди зробили великий внесок у захист інформаційного поля держави, їхня праця буде достойно оцінена громадськістю», - йдеться в повідомленні.

 

Нацрада закликає глядачів Донеччини налаштовуватися на ефір 5-го каналу.

 

Нагадаємо, 17 липня голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко казав, що знайдено технічне рішення, як відновити українське мовлення на Донецьк, Луганськ і Горлівку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3813
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду