Серіал «Червоні браслети» виробництва Film.ua та AVK покаже телеканал СТБ

Серіал «Червоні браслети» виробництва Film.ua та AVK покаже телеканал СТБ

28 Липня 2014
9570
28 Липня 2014
17:08

Серіал «Червоні браслети» виробництва Film.ua та AVK покаже телеканал СТБ

9570
Серіал «Червоні браслети» виробництва Film.ua та AVK покаже телеканал СТБ
Серіал «Червоні браслети» виробництва Film.ua та AVK покаже телеканал СТБ

Серіал «Червоні браслети» спільного виробництва Film.ua (Україна) та AVK Productions (Росія) наступного року покаже телеканал СТБ. У Росії прем'єра запланована на «Первом канале». Про це повідомляє сайт Film.ua.

 

Продакшн-компанії вже почали зйомки проекту, який стане українсько-російською адаптацією однойменного іспанського серіалу.

 

У «Червоних браслетах» розповідається про дитячий корпус багатопрофільної лікарні. Це місце є для дітей моделлю усього світу - там вони живуть, дружать, закохуються, відповідають на виклики долі, вчаться приймати рішення. Як зазначається на сайті Film.ua, «історія хворих дітей розповідається без страждального пафосу, а навпаки - легко, весело, зворушливо, і, що дуже важливо, життєствердно».

 

Автор ідеї та першого сценарію Альберт Еспіноза написав сюжет за власними спогадами. У підлітковому віці він переніс рак берцової кістки та провів багато часу в лікарні.

 

AVK і Film.ua спільно фінансують російськомовну адаптацію для Росії та України. У серіалі задіяні кінодіячі обох країн.

 

Над «Червоними браслетами» працюють російські режисери Оксана Бичкова («Питер-FM», «Плюс один», «Еще один год») та Наталія Мещанінова («Школа», «Комбинат «Надежда»). Продюсерами проекту стали Ольга Володина, Олена Котунова та Віктор Мирський.

 

Головні ролі виконають молоді актори - Пилип Єршов, Гліб Калюжний, Денис Парамонов, Азамат Алієв, Кузьма Котрелев, Таїсія Вілкова. Дорослих персонажів серіалу втілять відомі актори Анна Міхалкова, Дар'я Мороз, Євген Циганов, Сергій Юшкевич, Андрій Казаков та інші.

 

Зйомки відбуваються у Москві, Туапсе та Барселоні.

 

 

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» повідомляла, що попри військовий конфлікт між Україною та Росією, телекомпанії обох країн разом працюють над цим серіалом. Голова департаменту розвитку та співпраці Film.ua Катерина Вишневська зазначала: «Film.ua і його партнери не дозволяють політичним відносинам між Росією та Україною впливати на якість контенту».

 

Каталонський телесеріал «Червоні браслети» «Червоні браслети» (The Red Band Society - анг ., Polseres vermelles - кат.) вийшов 2011 року в Іспанії. Після цього була створена італійська версія, також готується адаптація для американської телекомпанії Fox і декількох інших країн. Співвласниками формату є іспанська телекомпанія TV3 і місцевий продакшн Filmax.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9570
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду