«Воля» запускає п’ять власних телеканалів Cine+ (ДОПОВНЕНО)

«Воля» запускає п’ять власних телеканалів Cine+ (ДОПОВНЕНО)

2 Липня 2014
5838
2 Липня 2014
18:30

«Воля» запускає п’ять власних телеканалів Cine+ (ДОПОВНЕНО)

5838
Півроку тому провайдер отримав ліцензії на чотири кіноканали
«Воля» запускає п’ять власних телеканалів Cine+ (ДОПОВНЕНО)
«Воля» запускає п’ять власних телеканалів Cine+ (ДОПОВНЕНО)

Український телекомунікаційний провайдер «Воля-кабель» запускає пакет власних ексклюзивних телеканалів Cine+. Вони з'являться на українському ринку вже 1 серпня, повідомила піар-служба компанії.

 

До нової групи Cine+ увійдуть телеканали як стандартної чіткості зображення (SD), так і високої чіткості (HD).

 

За словами генерального директора компанії «Воля-кабель» Джорджа Жембері, контент п'яти нових телеканалів Cine+ підбирався спільно з провідними світовими студіями таким чином, щоб він задовольняв бажання навіть найвибагливішого телеглядача.

 

«Партнери побачили в нашій ідеї стратегічну можливість для компанії «Воля» розвивати власний ексклюзивний контент світового рівня. І я пишаюся тим, що ми будемо першими, хто це зробить в Україні», - зазначив пан Жембері.

 

Тематику власних телеканалів «Воля» наразі тримає в таємниці. У піар-службі «Детектор медіа» лише повідомили, що на цей рік у компанії заплановані укладення низки контрактів з американськими студіями та дистрибуторами Європи й СНД. «Воля» розраховує за рахунок запуску нової послуги досягнути сотень тисяч передплатників до кінця цього року.

 

Нагадаємо, улітку 2012 року компанія «Воля» запустила сервіс кінопоказу «Воля Кіно HD», а влітку 2013 року запропонувала українському ринку телеканал високої чіткості «Воля Кіно HD». У грудні 2013 року «Воля» отримала ліцензії на чотири власних телеканали - «Воля Русское Кино», «Воля Прем'єрне Кіно», «Воля Кіно HD», «Воля Класичне Кіно».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5838
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду