Генпродюсером телеканала UBR стала Калитюк - Логунов йде з посади

Генпродюсером телеканала UBR стала Калитюк - Логунов йде з посади

4 Липня 2014
5386
4 Липня 2014
16:08

Генпродюсером телеканала UBR стала Калитюк - Логунов йде з посади

5386
Генпродюсером телеканала UBR стала Калитюк - Логунов йде з посади
Генпродюсером телеканала UBR стала Калитюк - Логунов йде з посади

Генеральним продюсером каналу UBR, що входить до медіахолдингу Ігоря Гужви «Мультимедіа інвест груп», призначено Оксану Калитюк. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

На цій посаді вона змінила Сергія Логунова. Раніше пані Калитюк обіймала посаду шеф-редактора служби новин телеканалу.

 

Звільнення пана Логунова підтвердив генеральний директор медіахолдингу «Мультимедіа інвест груп» і каналу UBR Ігор Гужва.  «Ми вдячні Сергію Логунову за його професійну та ефективну роботу над проектом, завдяки якій покращилася якість новинного контенту, а рейтинги каналу значно зросли. Впевнені, що якість продукту буде тільки поліпшуватися, а телеканал і далі буде показувати позитивну динаміку», -   заявив пан Гужва.

 

Оксана Калитюк закінчила Київський національний університет ім Т.Г. Шевченка за спеціальністю «журналістика». Роботу в ЗМІ почала на «Громадському радіо». Працювала в Національній телекомпанії України (НТКУ) в 2005 році на посаді старшого редактора ТВО «Новини». Крім роботи над щоденними випусками новин була редактором інформаційно-аналітичної програми «Точка зору».

 

У 2008 році Оксану Калитюк було запрошено до співпраці зі службою новин телеканалу «Інтер», в 2010 році вона повернулася до НТКУ в якості директора інформаційно-аналітичних програм ТВО «Новини». На телеканалі UBR пані Калитюк працює з червня минулого року.

 

Нагадаємо, інтернет-видання «Дуся» повідомило наприкінці червня, що генеральний продюсер телеканалу UBR Сергій Логунов може перейти на аналогічну посаду на телеканалі «112 Україна». На цьому каналі вже деякий час вакантна посада генпродюсера після звільнення Олексія Семенова.

 

У травні генеральний продюсер каналу UBR Сергій Логунов спростував інформацію про проведення перевірки каналу Міністерством доходів і зборів, яку «Детектор медіа» отримала з власних джерел.

 

Раніше підрозділом податкової міліції Міністерства доходів і зборів України спільно з Держфінмоніторингом України було заблоковано рахунки ТОВ «Вісті Мас-Медіа» та директора зазначеного товариства Ігоря Гужви.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5386
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду