Канал «Україна» придбав турецький формат Keep Your Light Shining

Канал «Україна» придбав турецький формат Keep Your Light Shining

3 Липня 2014
5906
3 Липня 2014
15:32

Канал «Україна» придбав турецький формат Keep Your Light Shining

5906
Канал «Україна» придбав турецький формат Keep Your Light Shining
Канал «Україна» придбав турецький формат Keep Your Light Shining

Телеканал «Україна» уклав угоду про придбання формату Keep Your Light Shining («Тримайте світло увімкненим») турецького дистрибутора Global Agency. Прем'єра ігрового вокального шоу в ефірі каналу запланована на 2015 рік, повідомляє сайт Kiev Media Week.

 

Проект стане результатом спільної роботи каналу «Україна» та компанії Friends Production.

 

За умовами формату в шоу візьмуть участь 12 гравців, головна мета яких - використати свої вокально-артистичні дані, аби сподобатися трьом суддям. Щоб зробити це, у них є лише 20 секунд. Для ефекту швидкоплинності часу в шоу використовується яскраве світло: кожен учасник може показати свій талант, доки на нього направлений прожектор.

 

 

 

 

За словами директора Департаменту планування програм Юлії Гатитуліної, причиною укладання угоди з купівлі формату стали високі показники шоу за кордоном. «Зараз формат успішно виробляється в Китаї та Німеччині. Його оригінальність у тому, що учасники повинні проявити себе за дуже короткий проміжок часу, а потім їхня доля вже залежатиме від глядачів. Це свого роду вокальна лотерея», - повідомила пані Гатитуліна.

 

Раніше телеканалу «Україна» не дуже щастило з великими талант-шоу. Так, трансляція розважального шоу «Як дві краплі» на «Україні» завершилася в грудні 2013 року з часткою, нижчою за середню. У весняному сезоні 2014 року «Україна» достроково після двох випусків зупинила зйомки проекту «Пристрасті на паркеті», який стартував в ефірі 2 березня. Основною причиною були названі трагічні події, пов'язані з Майданом.

 

Вже восени цього року «Україна» розпочинає показ чергового музичного шоу «Хочу до Меладзе».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5906
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду