detector.media
03.07.2014 15:32
Канал «Україна» придбав турецький формат Keep Your Light Shining
Канал «Україна» придбав турецький формат Keep Your Light Shining

Телеканал «Україна» уклав угоду про придбання формату Keep Your Light Shining («Тримайте світло увімкненим») турецького дистрибутора Global Agency. Прем'єра ігрового вокального шоу в ефірі каналу запланована на 2015 рік, повідомляє сайт Kiev Media Week.

 

Проект стане результатом спільної роботи каналу «Україна» та компанії Friends Production.

 

За умовами формату в шоу візьмуть участь 12 гравців, головна мета яких - використати свої вокально-артистичні дані, аби сподобатися трьом суддям. Щоб зробити це, у них є лише 20 секунд. Для ефекту швидкоплинності часу в шоу використовується яскраве світло: кожен учасник може показати свій талант, доки на нього направлений прожектор.

 

 

 

 

За словами директора Департаменту планування програм Юлії Гатитуліної, причиною укладання угоди з купівлі формату стали високі показники шоу за кордоном. «Зараз формат успішно виробляється в Китаї та Німеччині. Його оригінальність у тому, що учасники повинні проявити себе за дуже короткий проміжок часу, а потім їхня доля вже залежатиме від глядачів. Це свого роду вокальна лотерея», - повідомила пані Гатитуліна.

 

Раніше телеканалу «Україна» не дуже щастило з великими талант-шоу. Так, трансляція розважального шоу «Як дві краплі» на «Україні» завершилася в грудні 2013 року з часткою, нижчою за середню. У весняному сезоні 2014 року «Україна» достроково після двох випусків зупинила зйомки проекту «Пристрасті на паркеті», який стартував в ефірі 2 березня. Основною причиною були названі трагічні події, пов'язані з Майданом.

 

Вже восени цього року «Україна» розпочинає показ чергового музичного шоу «Хочу до Меладзе».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY