detector.media
02.07.2014 18:30
«Воля» запускає п’ять власних телеканалів Cine+ (ДОПОВНЕНО)
«Воля» запускає п’ять власних телеканалів Cine+ (ДОПОВНЕНО)
Півроку тому провайдер отримав ліцензії на чотири кіноканали

Український телекомунікаційний провайдер «Воля-кабель» запускає пакет власних ексклюзивних телеканалів Cine+. Вони з'являться на українському ринку вже 1 серпня, повідомила піар-служба компанії.

 

До нової групи Cine+ увійдуть телеканали як стандартної чіткості зображення (SD), так і високої чіткості (HD).

 

За словами генерального директора компанії «Воля-кабель» Джорджа Жембері, контент п'яти нових телеканалів Cine+ підбирався спільно з провідними світовими студіями таким чином, щоб він задовольняв бажання навіть найвибагливішого телеглядача.

 

«Партнери побачили в нашій ідеї стратегічну можливість для компанії «Воля» розвивати власний ексклюзивний контент світового рівня. І я пишаюся тим, що ми будемо першими, хто це зробить в Україні», - зазначив пан Жембері.

 

Тематику власних телеканалів «Воля» наразі тримає в таємниці. У піар-службі «Детектор медіа» лише повідомили, що на цей рік у компанії заплановані укладення низки контрактів з американськими студіями та дистрибуторами Європи й СНД. «Воля» розраховує за рахунок запуску нової послуги досягнути сотень тисяч передплатників до кінця цього року.

 

Нагадаємо, улітку 2012 року компанія «Воля» запустила сервіс кінопоказу «Воля Кіно HD», а влітку 2013 року запропонувала українському ринку телеканал високої чіткості «Воля Кіно HD». У грудні 2013 року «Воля» отримала ліцензії на чотири власних телеканали - «Воля Русское Кино», «Воля Прем'єрне Кіно», «Воля Кіно HD», «Воля Класичне Кіно».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY