Марися Нікітюк розпочала зйомки містичної драми «Мандрагора»

Марися Нікітюк розпочала зйомки містичної драми «Мандрагора»

2 Липня 2014
5520
2 Липня 2014
18:17

Марися Нікітюк розпочала зйомки містичної драми «Мандрагора»

5520
Марися Нікітюк розпочала зйомки містичної драми «Мандрагора»
Марися Нікітюк розпочала зйомки містичної драми «Мандрагора»

Кінорежисер-початківець, головний редактор театрального порталу Teatre Марися Нікітюк знімає містичну драму «Мандрагора». Про це повідомляється на сайті виробника стрічки, компанії «Директорія кіно».

 

За сценарієм, головна героїня Ольга готова на все, аби позбутися туги за безвісти зниклим на сході України чоловіком. Вона вдається й до магії, але у відьмацькому ритуалі щось пішло не так. Реальний і містичний світи сплелися в тісний вузол, коли вже неможливо відділити життя від смерті, а реальність від марення.

 

Для зйомок фільму було збудовано декоративний будиночок на березі озера, в якому, за сценарієм, відьмаки варять зілля мандрагори, яке допомогає все забути.

 

Головні ролі у стрічці виконують Рима Зюбіна, Сергій Малюга, Олег Примогенов, Сергій Бржестовський, Катерина Варчєнко та Аліна Скорик.

 

Оператором виступив Сергій Лисенко, музику написав Антон Байбаков.

 

Зараз команда працює в студії над кольорокорекцією, після завершення фільм планують пропонувати до участі в міжнародних кінофестивалях.

 

Нагадаємо, свій дебютний фільм «В деревах» Марися Нікітюк також реалізувала у співпраці з «Директорією кіно». Картину створено за участі Польщі. Продюсер - Ігор Савиченко.

 

Проект «В деревах» було представлено на регіональному кіноринку північно-східної Європи Baltic Event. Також він візьме участь у пітчингах 5-го Одеського міжнародного кінофестивалю (ОМКФ).

 

Марися Нікітюк - сценарист, режисер. Отримала диплом магістра театрознавства Київського національного університету театру.

 

У кіно дебютувала як сценаристка стрічок «Ангел смерті» (режисер Володимир Тихий), «Алкоголічка» (Юлія Гонтарук), «Гауді» (Аксиня Куріна), «Швейцарський годинник» (Володимир Цивінський). Нині має в роботі ще кілька проектів фільмів, у яких бачить себе і режисером. «Є деякі речі, які так мені близькі і так любі, що, точно знаю: так, як бачу їх я, ніхто ці стрічки не зробить», - розповіла Марися Нікітюк у коментарях «Детектор медіа».

 

«Детектор медіа»

Фото - directoryfilms.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5520
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду