Тревел-шоу «Орел і решка. На краю світу» здобуло російську телепремію «ТЭФИ»

Тревел-шоу «Орел і решка. На краю світу» здобуло російську телепремію «ТЭФИ»

27 Червня 2014
5441
27 Червня 2014
13:24

Тревел-шоу «Орел і решка. На краю світу» здобуло російську телепремію «ТЭФИ»

5441
Тревел-шоу «Орел і решка. На краю світу» здобуло російську телепремію «ТЭФИ»
Тревел-шоу «Орел і решка. На краю світу» здобуло російську телепремію «ТЭФИ»

26 червня у м. Москві назвали переможців щорічної національної телевізійної премії «ТЭФИ» в категорії «Денний ефір». Російську телепремію отримала програма українського виробництва «Орел і решка. На краю світу». Про це повідомляє інтернет-видання РБК.ru.

 

У номінації «розважальна програма» перемога дісталася програмі «Орел і решка. На краю світу»,  яку виробляє українська студія TeenSpirit Production на замовлення каналу «Інтер». У Росії програму показує телеканал «Пятница!».

 

Тревел-шоу «Орел та решка» виходить в ефірі з лютого 2011 року. Прем'єра проекту відбулася на телеканалі «Інтер». Як повідомляє прес-служба каналу «Інтер», програму «Орел і решка» виробляє компанія TeenSpirit Studio, продюсер Нателла Крапівіна. Це один з найуспішніших телевізійних форматів, розроблених та реалізованих в Україні. На сьогоднішній день програма виходить в ефірі телеканалів у різних країнах, зокрема, в Україні - на телеканалах «Інтер» та К1, в Росії - на каналі «Пятница!», в Казахстані - на Сьомому каналі, на каналі TTV в Польщі.

 

За три роки існування програми було знято вісім сезонів, ведучими проекту були Алан Бадоєв і Жанна Бадоєва, Жанна Бадоєва і Андрій Бедняков, Андрій Бедняков і Леся Никитюк, Андрій Бедняков і Настя Коротка. Сьогодні програму ведуть Коля Серьга та Регіна Тодоренко.

 

У номінації «ранкова програма» російської телепремії перемога дісталася кулінарному шоу «Їмо вдома! З Юлією Висоцькою», що виходить на НТВ. Юлія Висоцька також визнана кращою в номінації «Ведучий ранкової програми».

 

Програма «Що? Де? Коли?» на «Первом канале» отримала приз як краща телегра. У номінації «просвітницька програма» перемогла передача "Поліглот. Німецький з нуля за 16 годин», що виходить на телеканалі «Россия Культура». Кращою публіцистичною програмою з тематики «Людина і право» стала програма «Слідство вели ...», випуск «Справа шкуродерів», на каналі НТВ.

 

Кращим «ток-шоу» була визнана «Відкрита студія» на  російському «Пятом канале».  Кращою спортивною програмою визнано програму «Перший Олімпійський», що виходила в період Олімпіади на «Первом канале».

 

У номінації «теленовела» перемогла стрічка «Поки станиця спить», що демонструється у Росії на каналі «Россия 1». У номінації «сітком» перемогу здобув серіал «Кухня» на СТС. Кращою програмою для дітей та юнацтва стала «Розумники і розумниці» («Первый канал»).

 

Лауреати премії «ТЭФИ» в категорії «Вечірній ефир» будуть названі сьогодні, 27 червня.

 

Російська національна телевізійна премія за вищі досягнення в області телевізійних мистецтв була заснована в 1994 році фондом «Академія Російського телебачення».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5441
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду