detector.media
27.06.2014 13:24
Тревел-шоу «Орел і решка. На краю світу» здобуло російську телепремію «ТЭФИ»
Тревел-шоу «Орел і решка. На краю світу» здобуло російську телепремію «ТЭФИ»

26 червня у м. Москві назвали переможців щорічної національної телевізійної премії «ТЭФИ» в категорії «Денний ефір». Російську телепремію отримала програма українського виробництва «Орел і решка. На краю світу». Про це повідомляє інтернет-видання РБК.ru.

 

У номінації «розважальна програма» перемога дісталася програмі «Орел і решка. На краю світу»,  яку виробляє українська студія TeenSpirit Production на замовлення каналу «Інтер». У Росії програму показує телеканал «Пятница!».

 

Тревел-шоу «Орел та решка» виходить в ефірі з лютого 2011 року. Прем'єра проекту відбулася на телеканалі «Інтер». Як повідомляє прес-служба каналу «Інтер», програму «Орел і решка» виробляє компанія TeenSpirit Studio, продюсер Нателла Крапівіна. Це один з найуспішніших телевізійних форматів, розроблених та реалізованих в Україні. На сьогоднішній день програма виходить в ефірі телеканалів у різних країнах, зокрема, в Україні - на телеканалах «Інтер» та К1, в Росії - на каналі «Пятница!», в Казахстані - на Сьомому каналі, на каналі TTV в Польщі.

 

За три роки існування програми було знято вісім сезонів, ведучими проекту були Алан Бадоєв і Жанна Бадоєва, Жанна Бадоєва і Андрій Бедняков, Андрій Бедняков і Леся Никитюк, Андрій Бедняков і Настя Коротка. Сьогодні програму ведуть Коля Серьга та Регіна Тодоренко.

 

У номінації «ранкова програма» російської телепремії перемога дісталася кулінарному шоу «Їмо вдома! З Юлією Висоцькою», що виходить на НТВ. Юлія Висоцька також визнана кращою в номінації «Ведучий ранкової програми».

 

Програма «Що? Де? Коли?» на «Первом канале» отримала приз як краща телегра. У номінації «просвітницька програма» перемогла передача "Поліглот. Німецький з нуля за 16 годин», що виходить на телеканалі «Россия Культура». Кращою публіцистичною програмою з тематики «Людина і право» стала програма «Слідство вели ...», випуск «Справа шкуродерів», на каналі НТВ.

 

Кращим «ток-шоу» була визнана «Відкрита студія» на  російському «Пятом канале».  Кращою спортивною програмою визнано програму «Перший Олімпійський», що виходила в період Олімпіади на «Первом канале».

 

У номінації «теленовела» перемогла стрічка «Поки станиця спить», що демонструється у Росії на каналі «Россия 1». У номінації «сітком» перемогу здобув серіал «Кухня» на СТС. Кращою програмою для дітей та юнацтва стала «Розумники і розумниці» («Первый канал»).

 

Лауреати премії «ТЭФИ» в категорії «Вечірній ефир» будуть названі сьогодні, 27 червня.

 

Російська національна телевізійна премія за вищі досягнення в області телевізійних мистецтв була заснована в 1994 році фондом «Академія Російського телебачення».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY