Група «1+1 медіа» запускає програму стажування «Ближче до ТБ»

Група «1+1 медіа» запускає програму стажування «Ближче до ТБ»

27 Червня 2014
6204
27 Червня 2014
12:44

Група «1+1 медіа» запускає програму стажування «Ближче до ТБ»

6204
Група «1+1 медіа» запускає програму стажування «Ближче до ТБ»
Група «1+1 медіа» запускає програму стажування «Ближче до ТБ»

1 липня в групі «1+1 медіа» стартує програма стажування «Ближче до ТБ», яка дає можливість молодим спеціалістам без досвіду роботи практикуватись у телекомпанії ринку, а кращим - влаштуватись на роботу. Про це повідомляє прес-служба медіагрупи.

 

На стажування запрошуються студенти старших курсів або випускники поточного року з активною життєвою позицією. Таку можливість «1+1 медіа» надає початківцям вперше.

 

Стажування проходитиме у кілька етапів. Набір до програми триватиме протягом липня - серпня. Стажери приєднуватимуться до команди поетапно, залежно від відділу, у якому практикуватимуться.

 

З липня по грудень проводитиметься змагання: на кожне місце у другому етапі претендуватиме кілька людей. З січня по липень 2015-го року переможці отримають закріплені оплачувані місця стажерів. За результатами другого етапу учасники матимуть можливість працевлаштуватись в компанії.

 

Як переваги стажування в «1+1 медіа» зазначає:  «можливість стати частиною однієї з провідних медіакомпаній України; робота в команді найкращих професіоналів сфери; комфортний офіс, відсутність дрес-коду та суворої ієрархії; доступ до професійного обладнання та новітніх телевізійних технологій; можливість підвищити свою значимість на ринку праці».

 

«Участь у програмі «Ближче до ТБ», не залежно від фінального результату, дозволить молодим фахівцям отримати практичний досвід роботи в телевізійному бізнесі і, безумовно, стати причетними до роботи, яку бачать усі. Закріплюючи стажерів за наставниками, які є професіоналами на медіаринку і, надаючи можливість використовувати наші технічні потужності, ми хочемо співвіднести теоретичну підготовку студентів до реалій ринку»,- зазначила директор по персоналу «1+1 медіа» Анна Бараннік.

 

Детальніше про програму стажування та перелік вакансій можна дізнатись на сайті  «1+1 медіа».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6204
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду