detector.media
27.06.2014 12:44
Група «1+1 медіа» запускає програму стажування «Ближче до ТБ»
Група «1+1 медіа» запускає програму стажування «Ближче до ТБ»

1 липня в групі «1+1 медіа» стартує програма стажування «Ближче до ТБ», яка дає можливість молодим спеціалістам без досвіду роботи практикуватись у телекомпанії ринку, а кращим - влаштуватись на роботу. Про це повідомляє прес-служба медіагрупи.

 

На стажування запрошуються студенти старших курсів або випускники поточного року з активною життєвою позицією. Таку можливість «1+1 медіа» надає початківцям вперше.

 

Стажування проходитиме у кілька етапів. Набір до програми триватиме протягом липня - серпня. Стажери приєднуватимуться до команди поетапно, залежно від відділу, у якому практикуватимуться.

 

З липня по грудень проводитиметься змагання: на кожне місце у другому етапі претендуватиме кілька людей. З січня по липень 2015-го року переможці отримають закріплені оплачувані місця стажерів. За результатами другого етапу учасники матимуть можливість працевлаштуватись в компанії.

 

Як переваги стажування в «1+1 медіа» зазначає:  «можливість стати частиною однієї з провідних медіакомпаній України; робота в команді найкращих професіоналів сфери; комфортний офіс, відсутність дрес-коду та суворої ієрархії; доступ до професійного обладнання та новітніх телевізійних технологій; можливість підвищити свою значимість на ринку праці».

 

«Участь у програмі «Ближче до ТБ», не залежно від фінального результату, дозволить молодим фахівцям отримати практичний досвід роботи в телевізійному бізнесі і, безумовно, стати причетними до роботи, яку бачать усі. Закріплюючи стажерів за наставниками, які є професіоналами на медіаринку і, надаючи можливість використовувати наші технічні потужності, ми хочемо співвіднести теоретичну підготовку студентів до реалій ринку»,- зазначила директор по персоналу «1+1 медіа» Анна Бараннік.

 

Детальніше про програму стажування та перелік вакансій можна дізнатись на сайті  «1+1 медіа».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY