Активісти Концерну РРТ поскаржились на заблоковані входи і виходи - гендиректор спростовує

Активісти Концерну РРТ поскаржились на заблоковані входи і виходи - гендиректор спростовує

23 Червня 2014
3999
23 Червня 2014
17:09

Активісти Концерну РРТ поскаржились на заблоковані входи і виходи - гендиректор спростовує

3999
Активісти Концерну РРТ поскаржились на заблоковані входи і виходи - гендиректор спростовує
Активісти Концерну РРТ поскаржились на заблоковані входи і виходи - гендиректор спростовує

В адміністративній будівлі Концерну РРТ за розпорядженням генерального директора Олександра Півнюка заблоковано всі входи і виходи. Про це в ході брифінгу в Українському кризовому медіацентрі повідомила  директор департаменту по роботі з органами влади, зв'язків з громадськістю і міжнародній співпраці Концерну радіомовлення, радіозв'язку і телебачення (КРРТ) Марина Помазанова, передає «Укрінформ».

 

«Заблоковано всі входи і виходи, анульовано електронні перепустки всіх членів координаційної ради. Сьогодні на моїх очах намагалися зламати кабінет, в якому зберігаються документи, що підтверджують державну власність концерну на основні засоби - землю, споруди, вежі. Зараз туди викликана міліція, там проходять збори трудового колективу», - сказала пані Помазанова.

 

За її словами, Олександр Півнюк особисто віддав розпорядження службі охорони не пускати певних співробітників. «Він передав охороні список людей, в який входять всі активісти трудового колективу, із забороною впускати їх на територію концерну, а ті, хто туди зайшли, не можуть звідти вийти до кінця робочого дня», - зазначила директор департаменту.

 

Вона підкреслила, що раніше колектив Концерну звинуватив свого директора в «підтримці терористів» на Донбасі, забезпечуючи техпідтримку трансляції російських теле- і радіоканалів засобами державного концерну РРТ в Луганській і Донецькій областях.

 

Співробітники концерну написали відповідну заяву в Службу безпеки України. За словами пані Помазанової, після цього керівництво Концерну почало застосовувати санкції і погрози щодо них. «Було зареєстровано кримінальне провадження за фактом державної зради і пособництва нашому військовому противнику - Російській Федерації. Після цього почалися погрози щодо співробітників, членів профспілки, є накази, що забороняють збори, брати участь в проведенні зборів, давати яку-небудь інформацію ЗМІ, звертатися по допомогу», - зазначила вона.

 

Генеральний директор Концерну РРТ Олександр Півнюк у коментарі «Детектор медіа» заперечив, що віддавав наказ блокувати входи і виходи у Концерні. «Ми не блокували жодних входів і виходів. У нас сьогодні відбулася нарада директорів філій і профспілок. Учасники наради не підтвердили повноваження представників так званої координаційної ради. Люди, які заявляють про нібито блокування, намагалися зірвати цю нараду, як вони зірвали прес-конференцію в "Укрінформі". Але їм це не вдалося. Ми їм запропонувати піти на робочі місця, а пані Помазанова чомусь вирішила, що це означає "заблокувати всі входи і виходи". Частина активістів, які були на лікарняному, сьогодні прийшли на роботу, і ми їм порадили піти на робочі місця», - сказав пан Півнюк.

 

«Ми ухвалили рішення підтримати відкритого листа, в якому заявили, що трудові колективи підприємств КРРТ не брали участі у формуванні так званої координаційної ради і не уповноважували її виступати від їх імені. Заяви координаційної ради не відображають думку трудового колективу КРРТ щодо діяльності попереднього і нового керівництва», - додав Олександр Півнюк.

 

Він також пообіцяв «Детектор медіа» надати результати аудиту, який триває на КРРТ.

 

Нагадаємо, представники координаційної ради колективу Концерну РРТ 13 червня заявили, що нове керівництво Концерну намагається довести підприємство до банкрутства, і на його базі створити приватне підприємство, яке має отримати цифрову ліцензію. Крім того, вони звинуватили Олександра Півнюка у зраді національних інтересів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3999
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
snare
3619 дн. тому
Марина Помазанова - лучшая подруга Аньки Бычек из НТКУ ( бабка-пенсионерка без диплома назначена замгенерального.... родственники постарались .... депутат Андрійко....купил ей и звание заслуженного экономиста....ужас)! МаринатТакая же хамка и тварь как и Бычек. Всю свою трудовую деятельность в Концерне воровала по-черному бюдженые деньги вместе с Бычек. У них там целое кодло во главе с Захаренко и Антоненко. Кстати,Антоненко выходец из стен НТКУ. Все схемы отработаны. Ах! У тетки такую кормушку отбирают. Эти бабищи за деньги кого хочешь оболгут. У Бычек вообще практика огромная. Беги, Зураб,беги!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду