Директором з маркетингу компанії «Воля» призначено Вікторію Цомая

Директором з маркетингу компанії «Воля» призначено Вікторію Цомая

16 Червня 2014
3393
16 Червня 2014
17:18

Директором з маркетингу компанії «Воля» призначено Вікторію Цомая

3393
Директором з маркетингу компанії «Воля» призначено Вікторію Цомая
Директором з маркетингу компанії «Воля» призначено Вікторію Цомая

Компанія «Воля» оголосила про призначення на посаду нового директора з маркетингу Вікторії Цомая. Про це це повідомляє прес-служба компанії.

 

В обов'язки Вікторії Цомая входять удосконалення маркетинг-стратегії компанії, впровадження і розвиток продуктових інновацій, а також підвищення показників економічного росту на ключових ринках. Новий ТОП-менеджер є безпосередньо підпорядкованим генеральному директору.

 

«Я радий, що наша команда поповнилася ще одним професіоналом. Вікторія має відмінні знання й досвід роботи в міжнародних компаніях з найкращими стандартами обслуговування клієнтів. Сподіваюся, вона буде сильним лідером, який допоможе нам реалізувати ключові стратегічні ініціативи і здійснити тактичні дії, спрямовані на поліпшення клієнтського досвіду. Упевнений, що й абоненти, і компанія відчують результати цього вже найближчим часом», - прокоментував призначення генеральний директор «Волі» Джордж Жембері.

 

«Для мене велика честь і радість приєднатися до команди професіоналів, яка зосереджена на побудові найкращого на українському ринку телекомунікаційного провайдера. Я хочу, щоб «Воля» досягла рівня світових компаній, які надають клієнтам новітні технології й розваги», - сказала Вікторія Цомая.

 

Пані Цомая закінчила бізнес-школи INSEAD і Wharton за програмою Global Development, а також отримала postgraduate-освіту в Чартерному інституті маркетингу (Лондон). Має більше ніж 20-річний досвід роботи у сфері маркетингу на керівних посадах в українських і міжнародних компаніях. До приходу в компанію «Воля» протягом трьох років була директором з маркетингу в українській національній компанії «М.С.Л.».

 

Нагадаємо, провайдер кабельного телебачення та інтернету ТОВ «Воля-кабель» (Київ) з 1 липня вирішив припинити надання послуг у Криму.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3393
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду