Хакери з Росії та СНД атакують сайт Мукачево.net

Хакери з Росії та СНД атакують сайт Мукачево.net

16 Червня 2014
2692
16 Червня 2014
13:02

Хакери з Росії та СНД атакують сайт Мукачево.net

2692
Хакери з Росії та СНД атакують сайт Мукачево.net
Хакери з Росії та СНД атакують сайт Мукачево.net

Кілька днів поспіль інтернет-видання Мукачево.net (м.Мукачево, Закарпатська обл.) піддається масованим хакерським атакам. Про це повідомляє саме видання.

 

Одна з масованих атак розпочалася близько 23.30 вівторка, 10 червня.  У суботу, 14 червня, з 16.00 сайт продовжували атакувати хакери.

 

Як зазначає видання, хакери намагаються знайти пряму IP-адресу серверу або доменного імені сайту та проводять DDоS-атаки. У разі невдачі атакують партнерські мережі сайту, через що страждають провідні закарпатські провайдери ПРОКК, ТранСофтГрупа.

 

Паралельно з спробами нейтралізувати сайт в розділі коментарі активно працюють так звані боти, які розміщають провокаційні повідомлення здебільшого проросійського і прокремлівського характеру. Співробітники редакції видаляють такі коментарі, а також сподіватися на розуміння читачів сайту, які почали розпізнавати ботів та засуджувати їхні дії.

 

Мукачево.net повідомляє, що дві третини штучнозгенерованих запитів надходить з Росії та інших країн колишнього СНД.

 

Видання зазначає, що истемні диференційовані атаки на Мукачево.net тривають уже понад півроку - з моменту старту Євромайдана. Редакція сайту перепрошує у читачів за незручності та обіцяє не залишати без новин надто довго.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2692
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду